Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η τελική κατάταξη των πρωταθλημάτων για τον ΝΑΟΚ

ΝΑΟΚ
22 Ιουνίου 2023 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Όλοι ξέρουμε ότι οι άνδρες έκαναν μια πολύ ικανοποιητική πορεία, μπόρεσαν να πετύχουν τον αρχικό στόχο της παραμονής, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην τετράδα του Ομίλου για να παίξουν μπαράζ ανόδου, αλλά σαφώς έμειναν όλοι ικανοποιημένοι στον Όμιλο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχε καθαρά τυπικό και όχι ουσιαστικό χαρακτήρα η επικύρωση των βαθμολογιών όλων των κατηγοριών στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών στην υδατοσφαίριση. Και αυτό γιατί γνωρίζαμε όλοι τους βαθμολογικούς πίνακες και ότι δεν υπήρχαν εκκρεμότητες. Αυτό που ενδιαφέρει την Κέρκυρα είναι οι ομάδες ανδρών και γυναικών του ΝΑΟΚ που αγωνίστηκαν τη σεζόν που τελείωσε στην Α2 κατηγορία.

Όλοι ξέρουμε ότι οι άνδρες έκαναν μια πολύ ικανοποιητική πορεία, μπόρεσαν να πετύχουν τον αρχικό στόχο της παραμονής, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην τετράδα του Ομίλου για να παίξουν μπαράζ ανόδου, αλλά σαφώς έμειναν όλοι ικανοποιημένοι στον Όμιλο. Πολύ θετικό ότι το ρόστερ είχε περισσότερους Κερκυραίους από κάθε άλλη φορά τα τελευταία 10-15 χρόνια.

Τα άπειρα κορίτσια (με μέσο όρο τα 16 χρόνια) για πρώτη φορά έπαιξαν στην Α2 γυναικών, το πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν, η ήττα στα μπαράζ παραμονής από την Ηλιούπολη, τους στέρησε τη δυνατότητα να μείνουν στην κατηγορία, έπεσαν στη Β΄ Εθνική, αλλά εκτιμούμε ότι θα είναι πρωταγωνίστριες τη νέα σεζόν και θα επανέλθουν ψηλότερα.

Δείτε την αναφορά της ΚΟΕ για τις βαθμολογίες και αυτές που ενδιαφέρουν τον ΝΑΟΚ.

 

Οι επικαιροποιημένες, από το Δ.Σ της ΚΟΕ, τελικές κατατάξεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 & Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών, έχουν ως εξής:

Α2 ΑΝΔΡΩΝ

1. ΝΟ Πατρών, 2. ΟΦΘ, 3. Άρης Θεσσαλονίκης, 4. ΝΟ Λάρισας 5. Ιωνικός Νίκαιας, Νηρέας Γέρακα, 7. ΓΣ Ηλιούπολης, ΠΕΚΕ Βροντάδου Χίου, 9. ΝΑΟ Κέρκυρας, ΟΦΗ, 11. ΝΕ Πατρών, ΟΥΚ Βόλου, 13. ΝΟ Καλαμακίου, Άρης Νίκαιας 15. ΑΕ Χαϊδαρίου, 16. ΝΟ Ναυπλίου

Σημείωση (1): ΝΟ Πατρών και ΟΦΘ, ανέρχονται στην Α1 Εθνική Κατηγορία

Σημείωση (2): ΑΕ Χαϊδαρίου και ΝΟ Ναυπλίου, υποβιβάζονται στην Β΄Εθνική Κατηγορία

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. ΝΟ Χανίων, 2. Ηλυσιακός, 3. Νηρέας Χαλανδρίου, 4. Άρης Θεσσαλονίκης, 5. ΟΦΗ, 6. ΓΣ Ηλιούπολης, 7. ΝΑΟ Κέρκυρας, 8. Ιωνικός Νίκαιας

Σημείωση (1): ΝΟ Χανίων και Ηλυσιακός, ανέρχονται στην Α1 Εθνική Κατηγορία

Σημείωση (2): ΝΑΟ Κέρκυρας και Ιωνικός Νίκαιας, υποβιβάζονται στην Β' Εθνική Κατηγορία

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια