Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έγιναν εκλογές στον Αστέρα Πετριτή, νέος πρόεδρος ο Λ. Στούπας

Αστέρας Πετριτή
19 Ιουνίου 2023 / 15:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Υποψήφιος πρόεδρος ήταν ο Λεωνίδας Στούπας, που λογικά θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας, ενώ στο ψηφοδέλτιο είχαμε 19 υποψηφίους για το Δ.Σ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο χρόνος τρέχει, όπως και οι διαδικασίες στα διοικητικά του Αστέρα Πετριτή, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε, θα έχουμε αλλαγές μετά την απόσυρση των Σπ. Κουρσάρη και Σπ. Λέσση. Αυτό όμως είναι κάτι σύνηθες σε μια ερασιτεχνική ομάδα, με την ομάδα του λιμανιού να προχωράει σε εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Κυριακή 18 Ιούνη 2023. Υποψήφιος πρόεδρος ήταν ο Λεωνίδας Στούπας, που λογικά θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας, ενώ στο ψηφοδέλτιο είχαμε 19 υποψηφίους για το Δ.Σ.

 

Η ανακοίνωση του Αστέρα

 

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκλογική διαδικασία του Αστέρα Πετριτή σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Στις επόμενες ημέρες θα συσταθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, προκειμένου να είναι πανέτοιμη για τις απαιτήσεις της νέας σεζόν! Ευχαριστούμε θερμά τη δικηγόρο κα Πετράκη Μαργαρίτα, καθώς και την επιτροπή που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να διεξαχθεί ομαλά η διαδικασία. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο του Αστέρα που έμπρακτα απέδειξε τη στήριξη του στην ομάδα μας!».

 

Το νέο Δ.Σ. που θα συνεδριάσει άμεσα και θα έχουμε και τη σύνθεση, διαδέχεται μια εξαιρετική πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την σεζόν που έληξε και ανέδειξε τον Αστέρα σαν κορυφαία ομάδα του νησιού (1η φορά στην ιστορία του), έμεινα στην Γ΄ Εθνική, ενώ κατέκτησε και το κύπελλο.

Η Γ.Σ. μια Κυριακή πριν 11/6/2023 που έγινε στο Πετριτή αποφάσισε να προχωρήσει το νέο Δ.Σ. με την ομάδα στην Γ΄ Εθνική. Αυτό βέβαια θα αποφασιστεί μετά από τη σύγκλιση που θα έχει, αφού μετρήσει όλες τις παραμέτρους, επειδή το νέο πρωτάθλημα θα γίνει σε 4 Ομίλους με 18 ομάδες σε καθένα και η συμμετοχή θα κοστίσει περισσότερο από 150.000€ ίσως αγγίξει τα 200.000€. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια