Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Θιναλιακός ολοκλήρωσε με ήττα 1-2, από ΑΕ Μεσολογγίου

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
12 Ιουνίου 2023 / 15:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική την Κυριακή 11 Ιούνη με τον Θιναλιακό να χάνει εντός έδρας με 1-2 από την ΑΕ Μεσολογγίου, σε ένα ματς που η αντίπαλος καιγόταν για βαθμούς.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική την Κυριακή 11 Ιούνη με τον Θιναλιακό να χάνει εντός έδρας με 1-2 από την ΑΕ Μεσολογγίου, σε ένα ματς που η αντίπαλος καιγόταν για βαθμούς. Έμεινε εκτός τριάδας η ομάδα της Αχαράβης, ουσιαστικά πλήρωσε τις εντός έδρας απώλειες, αφού δεν μπόρεσε να νικήσει σε κανένα από τα τρία ματς που έδωσε. Ακόμα και με νίκη στο τελευταίο ματς θα έμενε εκτός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Θιναλιακός μόλις στο 1΄ υπέπεσε σε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Χαλαζίας για το Μεσολόγγι στέλνοντας άουτ τη μπάλα. Προηγήθηκε ο Θιναλιακός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηδημητρίου στις αρχές του Β΄ μέρους στο 48΄, αλλά στο 52΄ισοφάρισε το Μεσολόγγι με σουτ του Αυτζή (η μπάλα βρήκε τον πριν καταλήξει στα δίχτυα Γιόνσον) και δέκα λεπτά αργότερα έκαναν το 1-2 με τέρμα του Μιχαλόπουλου μετά από εκτέλεση πέναλτι, ένα τέρμα που τους έδωσε τη νίκη και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Να σημειώσουμε ότι κτύπησε ο Δ. Πάκος στο α΄ μέρος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Θιναλιακός (Σπ. Δένδιας): Λαγκαδίτης, Τσιριγώτης, Μουζακίτης, Χατζηδημητρίου, Φούκης, Κωστελέτος, Πάκος (λ.τ. 46΄Καρδακάρης), Περέιρα, Στέρεφ (λ.τ . 58΄Κουρσάρης Γ.), Τζόνσον, Πάσχος (λ.τ. 30΄Barkas).

ΑΕ Μεσολογγίου (Αν. Καλαβριζιώτης): Δουλιώτης, Παλιάτσας, Ζαβιτσάνος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης, Χαλαζιάς, Κράνης, Μιχαλόπουλος (86΄Βαρούχος), Γαβρίνας (67΄Τριφιάτης).

 

Αποτελέσματα (7η αγωνιστική)

Θρίαμβος – Αστραπή Μεσοποταμίας    2-1

Άρης Φιλιατών – Αναγέννηση Άρτας     2-1

Θιναλιακός – Α.Ε. Μεσολογγίου                              1-2

Ρεπό: Θύελλα Κατσικάς

 

Βαθμολογία

Ομάδες                                                αγ. τερμ. βαθ.

Θύελλα Κατσικά              6              8-3          12

ΑΕ Μεσολογγίου             6              5-5          11

Αναγέννηση Άρτας         6              13-6       9

………………………………………………………………

Άρης Φιλιατών                 6              12-6       9

Θρίαμβο Λούρου            6              4-4          8

Θιναλιακός                        6              6-15       5

Αστραπή Μεσ/μιας        6              4-13       3

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια