Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φινάλε με ΑΕ Μεσολογγίου ο Θιναλιακός για το απίθανο

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
09 Ιουνίου 2023 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τελειώνουν τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική την Κυριακή 11 Ιούνη με τον Θιναλιακό να υποδέχεται στο γήπεδο των Νυμφών την ΑΕ Μεσολογγίου, σε ένα ματς που ο αντίπαλος καίγεται για τη νίκη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τελειώνουν τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική την Κυριακή 11 Ιούνη με τον Θιναλιακό να υποδέχεται στο γήπεδο των Νυμφών την ΑΕ Μεσολογγίου, σε ένα ματς που ο αντίπαλος καίγεται για τη νίκη.
Είναι ένα παιγνίδι που η Κερκυραϊκή ομάδα έχει ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες να φτάσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου. Μόνο με θαύμα μπορεί να γίνει αυτό, αφού μαθηματικά ελπίδες υπάρχουν. Για να το πετύχει ο Θιναλιακός πρέπει να κερδίσει με 4 γκολ διαφορά τον αντίπαλο και παράλληλα ο Άρης Φιλιατών και ο Θρίαμβος Λούρου να μην κερδίσουν το τελευταίο τους παιγνίδι. Κάτι απίθανο, αλλά υπάρχει και αυτή η εκδοχή με πιθανότητες θα λέγαμε 1%.
Ο Θιναλιακός στο τελευταίο αυτό ματς θα παραταχθεί χωρίς δυο από τους βασικότερους παίκτες του, το Γ. Αγόρα που αποβλήθηκε στην Άρτα και τον Χρ. Αρμένη που κτυπήθηκε στην Άρτα και έχει ράγισμα έσω σφύρας. Θα παίξει για την ιστορία του, τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ του, αλλά όλοι στον Σύλλογο θέλουν το καλύτερο δυνατό και να κλείσουν τα μπαράζ με νίκη εντός έδρας, αφού τα δυο προηγούμενα ματς έφεραν ισοπαλίες με Θρίαμβο και Άρη.
Από την πλευρά της η ΑΕ Μεσολογγίου έρχεται στο νησί μόνο για τη νίκη. Με αυτή παίρνει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, χωρίς αν περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, ενώ μαθηματικά αν δεν κερδίσουν Άρης και Θρίαμβος ανεβαίνει ακόμα και με ήττα ως τρία γκολ διαφορά. Σε περίπτωση ισοπαλίας και νίκη του Άρη Φιλιατών μένει εκτός τριάδας.
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ για το ματς αυτό όρισε διαιτητές από την ΕΠΣ Πρέεζας/Λευκάδας και είναι οι Γ. Φίτσας, Γρ. Κέφης, Αλ. Ζιώγας. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Νυμφών και θα ξεκινήσει στις 17.00.
 
Πρόγραμμα (6η αγωνιστική)
Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 ώρα 17:00
Θρίαμβος Λούρου – Αστραπή Μεσοποταμίας
Άρης Φιλιατών – Αναγέννηση Άρτας
Θιναλιακός – Α.Ε. Μεσολογγίου
Ρεπό: Θύελλα Κατσικάς
 
Βαθμολογία
Ομάδες                                                αγ. τερμ. βαθ.
Θύελλα Κατσικά              6              8-3          12
Αναγέννηση Άρτας         5              12-4       9
ΑΕ Μεσολογγίου             5              3-4          8
………………………………………………………………
Άρης Φιλιατών                 5              10-5       6
Θρίαμβο Λούρου            5              2-3          5
Θιναλιακός                        5              5-13       5
Αστραπή Μεσ/μιας        5              3-11       3
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια