Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Τέννις από την AHEPA HJ-34 Corcyra

AHEPA
06 Ιουνίου 2023 / 16:15

Το τουρνουά διήρκησε δύο ημέρες και περιελάμβανε αγώνες σε διάφορες κατηγορίες

ΚΕΡΚΥΡΑ . Το 1ο AHEPA Τουρνουά Αντισφαίρισης, που οργανώθηκε από τμήμα της AHEPA HJ-34 Corcyra στην Κερκυραϊκή Λέσχη Τέννις, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή. Το τουρνουά προσέλκυσε αθλητές, οι οποίοι αναμετρήθηκαν σε αγώνες υψηλού επιπέδου.

Το τουρνουά διήρκησε δύο ημέρες και περιελάμβανε αγώνες σε διάφορες κατηγορίες. Οι αθλητές εμφανίστηκαν με εντυπωσιακές επιδόσεις σε μια σειρά αγώνων γεμάτη δράση και συναγωνισμό. Οι νικητές και οι φιναλίστ κάθε κατηγορίας ξεχώρισαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και το πάθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγώνων.





"Εκ μέρους του τμήματος της AHEPA HJ-34, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους αθλητές και τους θεατές για την υποστήριξή τους και τη συμβολή τους στην επιτυχία αυτού του τουρνουά", δήλωσε ο Πρόεδρος του τοπικού τμήματος Ιωάννης Κοντοστάνος.

"Το τουρνουά μας προσέφερε μοναδικές στιγμές αθλητικής αριστείας και είμαστε υπερήφανοι για το επίπεδο ανταγωνισμού και την ποιότητα των αγώνων που παρακολουθήσαμε. Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την εξαιρετική υποστήριξη και την γενναιόδωρη συνεισφορά τους  στο Τουρνουά, στις επιχειρήσεις «Ιχθυοκαλλιέργειες Κέρκυρας Α.Ε.», «Smash Sport» και «Κερκυραική Λέσχη Τέννις» των οποίων η πολύτιμη συνεισφορά συνέβαλε στην επιτυχία του και στην παροχή ενός αξέχαστου αθλητικού γεγονότος για την τοπική μας κοινότητα’’.

Το Τουρνουά Αντισφαίρισης 2023 αποδείχθηκε ένα επιτυχημένο αθλητικό γεγονός, το οποίο διασκέδασε και ενθάρρυνε τους αθλητές να συνεχίσουν να αναπτύσσουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους στον χώρο της αντισφαίρισης.