Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ματς φωτιά στα play off την Κυριακή ρεπό ο Θιναλιακός

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
26 Μαΐου 2023 / 17:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ για άνοδο από τους πρωταθλητές Ενώσεων, θα έχουμε τρία πολύ σημαντικά παιγνίδια, με τον Θιναλιακό να κάνει το ρεπό του και να έχει στραμμένο το βλέμμα του σε αυτά.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ για άνοδο από τους πρωταθλητές Ενώσεων, θα έχουμε τρία πολύ σημαντικά παιγνίδια, με τον Θιναλιακό να κάνει το ρεπό του και να έχει στραμμένο το βλέμμα του σε αυτά. Η έκβαση τους καίει την ομάδα της Αχαράβης, αφού στα μέσα αυτής της δοκιμασίας όλα είναι ανοικτά, για τις έξι τουλάχιστον από τις επτά ομάδες και ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων θα μετρήσει στο τέλος.
Βέβαια πρέπει η ομάδα του νησιού μας να σταθεί και στα δικά της αποτελέσματα και να κερδίσει τα δυο εντός έδρας μας που έχει να δώσει, για να μείνει σε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις, αλλά μετράνε και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.
Ιδανικό σενάριο, μετά τις 3 αγωνιστικές και με βάση το βαθμολογικό πίνακα,  θα είναι για την αγωνιστική αυτή να έχουμε νίκη της Αναγέννησης στα Γιάννενα και ισοπαλίες και στα δυο άλλα παιγνίδια.  
Να σημειώσουμε ότι ο Θιναλιακός έχει να παίξει για την 5η αγωνιστική Τετάρτη στις 31 Μάη εντός έδρας με Άρη Φιλιατών, την Κυριακή 4 Ιούνη στην Άρτα με την Αναγέννηση και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του την Κυριακή 11 Ιουνίου εντός ε΄δρας με ΑΕ Μεσολογγίου.  
 
Πρόγραμμα  (4η αγωνιστική)
Κυριακή 28 Μαΐου 2023 ώρα 17:00
Α.Ε. Μεσολογγίου – Θρίαμβος Λούρου
Άρης Φιλιατών – Αστραπή Μεσοποταμίας
Θύελλα Κατσικάς  – Αναγέννηση Άρτας
Ρεπό: Θιναλιακός
 
Βαθμολογία
Ομάδες                                                τερμ.     βαθ.
Αναγέννηση Άρτας         4-0          6
Θύελλα Κατσικά              4-2          5
Θιναλιακός                        2-3          4
…………………………………………………
ΑΕ Μεσολογγίου             1-3          4
Θρίαμβο Λούρου            1-2          2
Άρης Φιλιατών                 2-2          2
Αστραπή Μεσ/μιας        1-3          0
** Αστραπή, Αναγέννηση, Άρης Φιλιατών έκαναν το ρεπό τους
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια