Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγώνας Ιστορικών αυτοκινήτων στην Κέρκυρα 3-5 Ιουνίου

ΘΕΡΙΝΟ ΡΑΛΙ Λ.Ε.Κ.Α.Μ.
25 Μαΐου 2023 / 16:24
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας επέλεξε την Κέρκυρα για την διεξαγωγή του 20ου "Θερινού ράλι Λ.Ε.Κ.Α.Μ." το οποίο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, από 3 ως 5 Ιουνίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας επέλεξε την Κέρκυρα για την διεξαγωγή του 20ου "Θερινού ράλι Λ.Ε.Κ.Α.Μ." το οποίο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, από 3 ως 5 Ιουνίου. Στην διοργάνωση του αγώνα σημαντικό ρόλο παίζει και η Λέσχη Αυτοκινήτου Κέρκυρας. Είναι αγώνας Regularity που θα γίνει με αδειοδότηση της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ και υπόκειται στον Κ.Ο.Κ. με χρήση βιβλίου διαδρομής (roadbook).
Λόγω της φύσεως του αγώνα, πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και έχουν όχημα (κατασκευής έως το 1992) να δηλώσουν συμμετοχή ως την Παρασκευή 26 Μαΐου, μέσω της ειδικής αίτησης από την Γραμματεία της ΛΕΚΑΜ. 
Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιούνη θα γίνει το αγωνιστικό κομμάτι με εκκίνηση και τις δυο μέρες από την Πλατεία Σπιανάδας.  Το Σάββατο η εκκίνηση θα δοθεί στις 14:30 με διαδρομή προς τον κεντρικό και νότιο τμήμα του νησιού και τερματισμό στις Μπενίτσες.  απόγευμα. Την Κυριακή η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:30 με διαδρομή προς την Βόρεια Κέρκυρα, με δίωρη στάση για ξεκούραση των πληρωμάτων, με επιστροφή και τερματισμό στις Μπενίτσες. Εκεί θα πραγματοποιηθούν και οι απονομές στους νικητές των κατηγοριών και θα παρατεθεί και γεύμα.
Η ενημέρωση αναφέρει ότι στον αγώνα δικαίωμα συμμετοχής τα ιστορικά αυτοκίνητα με κάρτα FIA/FIVA με κρατικές ή ιστορικές πινακίδες. (χωρίς κάρτα FIA/FIVA μπορούν να συμμετάσχουν, σε διαφορετική κατάταξη), ενώ  80€ είναι το παράβολο του αγώνα.
Για τους εκτός Κέρκυρας υπάρχει συμμετοχή στα 280€ που συμπεριλαμβάνεται διαμονή σε ξενοδοχείο κλεισμένο από τη διοργάνωση.
Για συμμετοχή, ή οτιδήποτε άλλο, μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με την ΛΕ.Κ.Α.Μ. στα email : [email protected] και [email protected]
Επίσης τα μέλη της Λέσχης Αυτοκινήτων Κέρκυρας που θέλουν να πάρουν μέρος πρέπει να ενημερώσουν μέσω email στο [email protected], είτε με μήνυμα στο messenger της σελίδας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια