Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα Γιάννενα κόντρα στη Θύελλα Κατσικά, ο Θιναλιακός

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
23 Μαΐου 2023 / 16:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Ο Θιναλιακός επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά μια εβδομάδα και τον θρίαμβο στη Μεσοποταμιά επί της Αστραπής με 2-1.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Ο Θιναλιακός επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά μια εβδομάδα και τον θρίαμβο στη Μεσοποταμιά επί της Αστραπής με 2-1. Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική των πρωταθλητών Ενώσεων, ταξιδεύει στα Γιάννενα Τετάρτη 24 Μαΐου για να αντιμετωπίσει την Θύελλα Κατσικά. Μια πολύ δυνατή ομάδα που στοχεύει στην άνοδο, ώστε να έχει και ο νομός ομάδα στην κατηγορία.
Η ομάδα του Θιναλιακού με καλή ψυχολογία και επικεφαλής του ομίλου μετά τα δυο πρώτα ματς, θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς, αλλά ακόμη και η ισοπαλία θα είναι πολύ θετική.
Η Θύελλα Κατσικά που ιδρύθηκε το 1948 είναι γνωστή στο νησί μας σαν ομάδα, έχει παίξει πάρα πολλές φορές αντίπαλος με τις δικές μας ομάδες στην Εθνική ερασιτεχνική και στην Δ΄ Εθνική. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες των Ιωαννίνων, έχει αγωνιστεί έξι (6) φορές στην Εθνική ερασιτεχνική, οκτώ φορές (8) στην Δ΄ Εθνική και την περίοδο 2020-21 στην Γ΄ Εθνική όπου και υποβιβάστηκε. Έχει πάρει εννέα φορές το πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ και άλλες τόσες το κύπελλο, ενώ στα μπαράζ που έχει παίξει με το ίδιο σκορ 1-1 ήλθε ισόπαλη εντός έδρας με τον Άρη Φιλιατών και εκτός έδρας με τον Θρίαμβο Λούρου.
Το παιγνίδι θα ξεκινήσει μισή ώρα ενωρίτερα, στις 16:30 και η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτησία από την ΕΠΣ Λάρισας, με διαιτητή τον Γ. Αντωνίου και βοηθούς τους Δ. Δίχρη και Κ. Στεργιακούλη.
 
Πρόγραμμα (3η αγωνιστική)
Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 ώρα 17:00
16:30 Θύελλα Κατσικάς – Θιναλιακός
Αναγέννηση Άρτας – Θρίαμβος Λούρου
Αστραπή Μεσοποταμίας – Α.Ε. Μεσολογγίου
Ρεπό: Άρης Φιλιατών
 
Βαθμολογία
Ομάδες                                                τερμ.     βαθ.
Θιναλιακός                        2-1          4
Αναγέννηση Άρτας         3-0          3
Θρίαμβο Λούρου            1-1          2
Άρης Φιλιατών                 2-2          2
Θύελλα Κατσικά              2-2          2
ΑΕ Μεσολογγίου             1-3          1
Αστραπή Μεσ/μιας                        0
** Αστραπή, Αναγέννηση έκαναν το ρεπό τους
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια