Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκη ανόδου ο Θιναλιακός 2-1 εκτός της Αστραπή Μεσοποταμιάς

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
17 Μαΐου 2023 / 19:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη στην Καστοριά, στο δημοτικό γήπεδο της Μεσοποταμιάς, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε 2-1 της Αστραπής και πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά τα ματς της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη στην Καστοριά, στο δημοτικό γήπεδο της Μεσοποταμιάς, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε 2-1 της Αστραπής και πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά τα ματς της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ενωρίς στο σκορ, στο 7′ ο Καραμανίδης με σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες της Κερκυραϊκής ομάδας δεν πτοήθηκαν πίεσαν και στο 42΄κέρδισαν πέναλτι που αξιοποίησε ο ο Χατζηδημητρίου που έκανε το 1-1, σκορ ημιχρόνου. Πολύ δυνατό ξεκίνημα στο β΄ μέρος για τον Θιναλιακό, που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 53΄ όταν και πάλι ο Χατζηδημητρίου βρήκε με σουτ τον τρόπο να σκοράρει, να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 1-2, που ήταν και το τελικό.
Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναμπουν στο ματς, όμως οι παίκτες του Θιναλιακού με καλή αμυντική τακτική όχι μόνο κράτησαν τη νίκη, αλλά στις αντεπιθέσεις έψαξαν ακόμη ένα τέρμα, δεν ήλθε, όμως έφυγαν με τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, που ίσως του δώσουν και την άνοδο, αν και είναι πολύ ενωρίς.
Διαιτητές: Μαργιόλας, Γιοβάνης, Καλογριανίτης (Καρδίτσας)
Αστραπή Μεσοποταμίας: Μεϊμαρίδης, Αμανατίδης (77΄ Παλαιοδήμος), Παλαιοδήμος, Κράτσιος, Τσαλκίδης, Ψωμιάδης (80΄ Νικολάου), Αντωνιάδης, Μηλιάτης, Κουσίδης (80΄ Πασιώλης), Καραμανίδης, Σωτηριάδης.
Θιναλιακός: Καλούδης, Τσιριγώτης, Πολύζος, Μουζακίτης, Χατζηδημητρίου, Αγόρας (89΄ Πάκος), Κωστελέτος, Περέιρα, Αρμένης, Στέρεφ, Γιόνσον (74΄ Μπάρκας).
 
Αποτελέσματα (2η αγωνιστική)
Άρης Φιλιατών – Α.Ε. Μεσολογγίου       1-1
Θρίαμβος Λούρου – Θύελλα Κατσικάς  1-1
Αστραπή Μεσοποταμίας – Θιναλιακός 1-2
Ρεπό: Αναγέννηση Άρτας
 
Βαθμολογία
Ομάδες                                                τερμ.     βαθ.
Θιναλιακός                        2-1          4
Αναγέννηση Άρτας         3-0          3
Θρίαμβο Λούρου            1-1          2
Άρης Φιλιατών                 2-2          2
Θύελλα Κατσικά              2-2          2
ΑΕ Μεσολογγίου             1-3          1
Αστραπή Μεσ/μιας                        0
** Αστραπή, Αναγέννηση έκαναν το ρεπό τους
 
Επόμενη (3η αγωνιστική)
Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 ώρα 17:00
Θύελλα Κατσικάς – Θιναλιακός
Αναγέννηση Άρτας – Θρίαμβος Λούρου
Αστραπή Μεσοποταμίας – Α.Ε. Μεσολογγίου
Ρεπό: Άρης Φιλιατών
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια