Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Θιναλιακός έμεινε στο 0-0 με τον Θρίαμβο Λούρου

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
15 Μαΐου 2023 / 16:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, ο πρωταθλητής Κέρκυρας Θιναλιακός αντιμετώπισε τον Θρίαμβο Λούρου στο γήπεδο των Νυμφών, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, ο πρωταθλητής Κέρκυρας Θιναλιακός αντιμετώπισε τον Θρίαμβο Λούρου στο γήπεδο των Νυμφών, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0. Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν ικανοποιεί την ομάδα του νησιού μας, που σαν γηπεδούχος δεν θα έπρεπε να έχει απώλειες βαθμών.
Έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιγνίδι και από τις δυο πλευρές, λίγες οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με την Κερκυραϊκή ομάδα να έχει ελαφρά υπεροχή, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει παρά λίγες φορές την αντίπαλη εστία. Από την πλευρά του ο Θρίαμβος προσέχοντας κυρίως την άμυνά του, πήρε θετικό αποτέλεσμα γι αυτόν, χωρίς όμως να δείξει κάτι το ιδιαίτερο.
Είναι το ξεκίνημα, υπάρχουν ακόμη 5 παιγνίδια για την ομάδα της Αχαράβης η οποία θα ταξιδέψει στην Καστοριά να αντιμετωπίσει την Αστραπή Μεσοποταμιάς την ερχόμενη Τετάρτη, όπου θα γίνει η 2η αγωνιστική.
Διαιτητές: Ε. Πιγγίου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) Δ. Τσαντάς και Γ. Παπαλαζάρου (ΕΠΣ Ηπείρου).
Θιναλιακός: Λαγκαδίτης, Τσιριγώτης, Μουζακίτης, Πολύζος, Αρμένης, Αγόρας (81΄ Φούκης)., Στέρεφ, Χατζηδημητρίου, Βarkas (59΄ Κωστελέτος), Jonsson, Σίλβα.
Θρίαμβος Λούρου: Μήτσιος, Λαμπρούσης, Γεωργίου, Δάλλας, Κούσης (90΄ Παππάς), Πάνου, Λάκκας, Κόλλινς, Κολιός Γ. (69΄ Μάγκος), Μήτος-Κώτσης (55΄ Ευθυμίου), Μαργώνης.
 
Αποτελέσματα (1η αγωνιστική)
Α.Ε. Μεσολογγίου – Αναγέννηση Άρτας               0-3
Θιναλιακός – Θρίαμβος Λούρου              0-0
Θύελλα Κατσικάς – Άρης Φιλιατών         1-1
Ρεπό: Αστραπή Μεσοποταμίας
 
Επόμενη (2η αγωνιστική)
Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 ώρα 17:00
Άρης Φιλιατών – Α.Ε. Μεσολογγίου
Θρίαμβος Λούρου – Θύελλα Κατσικάς
Αστραπή Μεσοποταμίας – Θιναλιακός
Ρεπό: Αναγέννηση Άρτας
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια