Κυριακή 13.04.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οριστική αναβολή το ματς Ηρακλή – ΑΟΚ Κέρκυρα

Καυταντζόγλειο
14 Ιανουαρίου 2017 / 20:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η Super League γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι η αναμέτρηση του Ηρακλή με την Κέρκυρα δεν μετατίθεται για την Κυριακή, αλλά αναβάλλεται οριστικά.

"Ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Δ. Καραντώνη, ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΟΚ αναβάλλεται, εξ αιτίας της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο οι οποίες καθιστούν αδύνατη την τέλεση του αγώνα και την επόμενη ημέρα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα του γηπέδου χώρου, γεγονός που εγκυμονεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών αλλά και των φιλάθλων, ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΟΚ αναβάλλεται οριστικά και θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της διοργανώτριας".
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.