Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θ. Γαλιατσάτος: Δική μας απόφαση η κερκίδα στον Πετριτή

ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΕΤΡΙΤΗ
03 Μαΐου 2023 / 16:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχαμε αναφέρει στο φύλλο της εφημερίδας στις 21/4/2023 (σελ. 14) ότι ανάμεσα στα έργα που θα έπρεπε κάτι να προχωρήσει η νυν ΠΙΝ είναι και η κερκίδα στο γήπεδο του Πετριτή,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχαμε αναφέρει στο φύλλο της εφημερίδας στις 21/4/2023 (σελ. 14) ότι ανάμεσα στα έργα που θα έπρεπε κάτι να προχωρήσει η νυν ΠΙΝ είναι και η κερκίδα στο γήπεδο του Πετριτή, αφού είναι έργο χρηματοδοτημένο (πριν η ΠΙΝ εξαγγείλει ότι θα το χρηματοδοτήσει, ξανά;;;), όπως και 2 κλειστά γυμναστήρια σε Βορρά και Νότο, αλλαγή συνθετικού χλοοτάπητα σε Αχαράβη, Κοντόκαλι, Αγ. Ματθαίο, Αυλιώτες, Αγ. Νικόλαο, το πάτωμα στο κλειστό προπονητήριο του ΕΑΚΚ κλπ και ότι ο υπάρχει κίνδυνος τα χρήματα να χαθούν επειδή κανένα από αυτά δεν προχώρησε.
Την περασμένη εβδομάδα η νυν ΠΙΝ έφερε θέμα χρηματοδότησης της κερκίδας στον Πετριτή, ένα θέμα όμως που ο πρώην Περιφερειάρχης κ. Γαλιατσάτος, με ανάρτησή του υπενθύμισε ότι είναι μια απόφαση της δικής του θητείας και κατακεραυνώνει αυτούς που βγήκαν να το οικειοποιηθούν όπως λέει.
 
Η θέση του κ. Γαλιατσάτου
 
Χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να ασχοληθεί με την υπάρχουσα από ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ χρηματοδότηση των 110.000 ευρώ για την κατασκευή της κερκίδας στο γήπεδο του Πετριτή και αντί να κρύβονται βγάζουν ειδικό δελτίο τύπου (λες και πρόκειται για νέο έργο) και ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας κάνει πανηγυρικές δηλώσεις!
Ποιόν κοροϊδεύουν; Πολιτικό θράσος και πολιτική παχυδερμία να επαίρονται για την αδιαφορία και την ανικανότητα τους.
Ευτυχώς στο ψαροχώρι του Πετριτή και στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ γνωρίζουν την αλήθεια, για του λόγου το αληθές: η απόφαση της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ για την χρηματοδότηση των 110.000 ευρώ είναι η 85-8/13.4.2019.
 
Δεν θα μπούμε στις πολιτικές αντιπαραθέσεις που θα υπάρξουν ως τις εκλογές των Δήμων και της Περιφέρειας, απλά θα φωνάξουμε… επιτέλους κάντε κάτι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νομού, γιατί τέσσερα χρόνια τώρα, για τους Δήμους και την ΠΙΝ σε ότι έχει σχέση με τον αθλητισμό περιοριστήκατε στη χρηματοδότηση κάποιων εκδηλώσεων (απαραίτητες οι φωτογραφίες για προβολή), ενώ ούτε ΕΝΑ αθλητικό έργο δεν έχει γίνει στο νησί μας.
Το ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι ποιος εξαγγέλλει ένα έργο, αλλά ποιος το υλοποιεί. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια