Δευτέρα 07.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για κατασκευή κερκίδας στο στάδιο Πετριτή

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
30 Απριλίου 2023 / 11:03
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμφωνα με την Προγραμματική Σύμβαση, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων / Π.Ε. Κέρκυρας αναλαμβάνει τη μελέτη και εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών για την κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ομόφωνα ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων η έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων/ Π.Ε. Κέρκυρας, του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και του Α.Ο. Αστέρας Πετριτή για την κατασκευή νέας κερκίδας στο στάδιο Πετριτή. Είχε γίνει γνωστό από τις 28/4 ότι το θέμα θα ερχόταν προς συζήτηση στο συγεκριμένο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με την Προγραμματική Σύμβαση, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων / Π.Ε. Κέρκυρας αναλαμβάνει τη μελέτη και εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών για την κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο.

Η μελέτη θα εκπονηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κέρκυρας ενώ την συντήρηση μετά την ολοκλήρωση του έργου θα την αναλάβει ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας σε συνεργασία με τον Αστέρα Πετριτή που θα έχει την ευθύνη της παρακολούθησης της καλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

Η προεκτιμώμενη δαπάνη για την υλοποίηση του έργου είναι 110.000 € και θα καλυφθεί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων / Π.Ε. Κέρκυρας.

Η διάρκεια υλοποίησης του έργου, η οποία ξεκινά από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και λήγει με την παραλαβή του έργου και την παράδοσή του σε πλήρη λειτουργία, ορίζεται σε 18  μήνες.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.