Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λόγω ΕΑΚΚ στο Κανόνι ΑΟΚ - Κάβος, οι αλλαγές αγώνων

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
29 Μαρτίου 2023 / 18:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γνωστό είναι ότι επειδή οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας έκριναν ακατάλληλο για χρήση το ΕΑΚΚ ο ΑΟ Κέρκυρα ειδοποιήθηκε να παίξει τον αγώνα της Τετάρτης 29/3 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ με τον Αστέρα Πετριτή για το θεσμό του κυπέλλου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γνωστό είναι ότι επειδή οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας έκριναν ακατάλληλο για χρήση το ΕΑΚΚ ο ΑΟ Κέρκυρα ειδοποιήθηκε να παίξει τον αγώνα της Τετάρτης 29/3 στο γήπεδο της ΕΠΣΚ με τον Αστέρα Πετριτή για το θεσμό του κυπέλλου. Για το λόγο αυτό πρέπει και τα υπόλοιπα ματς σαν γηπεδούχος να τα δώσει σε άλλο γήπεδο. Αυτό θα γίνει και την Κυριακή όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Κάβος στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΚ, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Ένωσης στο Κανόνι, με την Ένωση να ενημερώνει για την αλλαγή αυτή.
Έχουμε ενημέρωση και την αλλαγή ημέρας της διεξαγωγής του αγώνα Ολυμπιάδα – ΠΑΟ Σφακιανάκης, που αρχικά είχε οριστεί για Σάββατο (1-4) αλλά το ματς θα γίνει Κυριακή στο γήπεδο Καρουσάδων και αυτό γιατί βαθμολογικά καίει τους γηπεδούχους και επειδή είμαστε 3 αγωνιστικές πριν το τέλος θεωρήθηκε πιο σκόπιμο να γίνουν τα ματς αυτά ίδια μέρα και ίδια ώρα. Για το λόγο αυτό και το ματς Ηρακλής Σφακερών – Εθν. Περουλάδων που θα γίνει στο ίδιο γήπεδο (Καρουσάδων) πήγε στις 13:00.
 
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ
 
Σας ενημερώνουμε για τις κάτωθι αλλαγές αγώνων, λόγω ακαταλληλότητας χρήσης του γηπέδου ΕΑΚΚ από τις Τεχνικές υπηρεσίες της ΠΙΝ και λόγω βαθμολογικού ενδιαφέροντος της Α κατηγορίας.
Κυριακή 2/4/2023 ώρα 16:00
ΑΟ Κέρκυρα-Κάβος
Ολυμπιάδα – ΠΑΟ Σφακιανάκης
13:00 Ηρακλής Σφακερών – Εθν. Περουλάδων 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια