Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύθηκε με τρεις δικούς του ο Αστέρας!

Αστέρας Πετριτή
04 Ιανουαρίου 2017 / 19:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχαμε γράψει εδώ και πολλές μέρες ότι το σενάριο επιστροφής στην ομάδα του Αστέρα Πετριτή, δυο δικών του παιδιών, του Νίκου Γεωργοπάλη και του Δημήτρη Στούπα (Λαδά) ήταν ορατό ότι βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωση του...

... αφού οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στην Γ΄ Εθνική της ομάδας, ήταν την περίοδο 2015-16 οι βασικοί επιθετικοί της ομάδας και η επιστροφή τους θα βοηθούσε αφάνταστα την ομάδα και για την ποιότητά τους κυρίως, αλλά και γιατί είναι παιδιά του χωριού που εκεί πρωτόπαιξαν ποδόσφαιρο και εκεί γαλουχήθηκαν και έφτασαν ψηλά.  Ο πρώτος ήταν για επαγγελματικούς λόγους το καλοκαίρι στη Μύκονο και το φθινόπωρο πήγε Αθήνα για δουλειά, έπαιξε δε στην ομάδα του ΑΟ Χαϊδαρίου, εκεί που τον είχαν «θεό». Ο δεύτερος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς της ομάδας στην Γ΄ Εθνική, οι υποχρεώσεις δεν του το επέτρεπαν και προτίμησε να παίξει στη διπλανή ομάδα του Αετού Κουσπάδων. Και οι δυο στις «πιέσεις» Δ.Σ. και συμπαικτών λύγισαν και είπαν το ΝΑΙ της επιστροφής, είναι πλέον ποδοσφαιριστές στην ομάδα της καρδιάς τους και στη διάθεση του Γιάννη Χονδρογιάννη για το ματς της Κυριακής 8/1 με αντίπαλο την Αμβρακία. Μαζί τους επέστρεψε και ο Γιάννης Λέσσης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής που «βγήκε» από τα φυτώρια του συλλόγου και δόθηκε για να πάρει παιγνίδια στον Αετό Κουσπάδων. 
Η ανακοίνωση για την επιστροφή των Γεωργοπάλη, Στούπα από την ομάδα αναφέρει τα εξής: «ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! Η επιστροφή των δύο δικών μας παιδιών, του Νίκου Γεωργοπάλη και του Δημήτρη Στούπα είναι γεγονός! Οι δύο αυτοί σπουδαίοι παίκτες είναι γέννημα θρέμμα του Πετριτή βγαλμένοι από τα σπλάχνα του Αστέρα. Έχοντας μεγάλη αγάπη για τον Αστέρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αγαπημένης τους ομάδας και αποφάσισαν να επιστρέψουν και να βοηθήσουν με τη σειρά τους ώστε ο Αστέρας να επιτύχει τους στόχους που έθεσε εξ αρχής. Είναι μέλη της φοβερής φουρνιάς του Αστέρα και από τους βασικούς πρωταγωνιστές της μεγάλης ομάδας που δημιουργήθηκε στο λιμάνι του Νότου, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετέπειτα στην άνοδο στην Football League II. Το ΔΣ και το προπονητικό τιμ τους καλωσορίζουν και πάλι στην οικογένεια του Αστέρα και τους εύχονται υγεία και επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο».
Όμως το Δ.Σ. του Αστέρα δεν παρέλειψε να στείλει και ευχαριστήρια ανακοίνωση τόσο στον ΑΟ Χαϊδαρίου, όσο και στον Αετό Κουσπάδων για την συνεργασία τους, στις μεταγραφές των τριών παικτών, τονίζοντας μάλιστα…  «την άψογη συνεργασία κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων», καθώς και ότι…  «τέτοιες συμπεριφορές προάγουν την ευγενή άμιλλα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων και σεβασμού».
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια