Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεχωριστή διάκριση για την Ιστιοπλοΐα του ΝΑΟΚ

ΝΑΟΚ – ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
21 Φεβρουαρίου 2023 / 16:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΝΑΟΚ είναι το ναυταθλητικό σωματείο που ξεχωρίζει σε πολλές κατηγορίες, αφού καλλιεργεί αρκετά αθλήματα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΝΑΟΚ είναι το ναυταθλητικό σωματείο που ξεχωρίζει σε πολλές κατηγορίες, αφού καλλιεργεί αρκετά αθλήματα. Δεν θα μπορούσε να λείψει και η Ιστιοπλοΐα με την οποία έχει πολλές διακρίσεις και για μια από αυτές τιμήθηκε από την Επιτροπή Ανοιχτής Θάλασσας, το περασμένο Σάββατο σε εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα, όπως ενημέρωσε ο Όμιλος.
 
Το δελτίο τύπου
 
Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, σε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου, έγινε η απονομή επάθλων της ετήσιας κατάταξης αγώνων Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας 2022 από την Επιτροπή Ανοιχτής Θάλασσας. Ο ΝΑΟΚ είχε τη τιμητική του, καθώς για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην κατηγορία σκαφών international και τα τέσσερα πρώτα σκάφη ανήκουν στην δύναμή του. Συγκεκριμένα, 4η θέση τι σκάφος Feel free με κυβερνήτη τον Χάρη Ζήζη, στην 3η θέση το σκάφος Marakesh Express με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Ραρή, στην δεύτερη θέση το σκάφος Star με κυβερνήτη τον Άκη Τσιριγγάκη και στη 1η θέση το σκάφος Helios με κυβερνήτη τον Νίκο Βλάχο.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, κυβερνήτες και πληρώματα και ελπίζουμε σε μια εξίσου καλή ιστιοπλοϊκή χρόνια για το 2023!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια