Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην 1η θέση στο κύπελλο ξίφους η A. Maldchyna του Δαμοκλή

Ξιφασκία
21 Φεβρουαρίου 2023 / 16:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια μεγάλη επιτυχία για τον ΚΑΣ ο Δαμοκλής ήλθε στο κύπελλο του ξίφους ασκήσεως, σε αγώνες που έγιναν στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ), στην κατηγορία των κοριτσιών Κ-10.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια μεγάλη επιτυχία για τον ΚΑΣ ο Δαμοκλής ήλθε στο κύπελλο του ξίφους ασκήσεως, σε αγώνες που έγιναν στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ), στην κατηγορία των κοριτσιών Κ-10. Η μικρή σε ηλικία, αλλά μεγάλη σε ποιότητα Αλέσια Μαλντσίνα, ήλθε 1η και πήρε το Χρυσό μετάλλιο κάνοντας περήφανους όλους στην αποστολή, αλλά και τον σύλλογο, που υπό τις οδηγίες του Σ. Γεροσιδέρη συνεχίζει να ξεχωρίζει και να δημιουργεί ποιοτικούς αθλητές-τριες με μέλλον.
 
Δελτίο τύπου
 
Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η αθλήτριά μας Alesia Maldchyna στο κύπελλο του ξίφους ασκήσεως στην κατηγορία U10.
Η καταπληκτική Alesia πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και συγκίνησε μικρούς και μεγάλους στο ΟΑΚΑ.
Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας, να τα στηρίζουμε, να είναι χαρούμενα και να αγωνίζονται δίκαια και με αυτό το δόγμα, προχωρούμε.
 
Στην Κέρκυρα το Παμπαίδων - Παγκορασίδων
 
Να σημειώσουμε ότι στην Κέρκυρα θα γίνει το Πανελλήνιο κύπελλο ξίφους ασκήσεων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, οι αγώνες ανάπτυξης και Νέων ανδρών, Νέων Γυναικών στο κλειστό του ΕΑΚΚ στις 11 και 12 Μαρτίου 2023. Την οργάνωση έχει αναλάβει ο Κ.Α.Σ. Δαμοκλής με την Ομοσπονδία της Ξιφασκίας. Ασφαλώς ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός που έρχεται να πραγματοποιηθεί και αυτό είναι καλό για όλους, έστω και αν οι εγκαταστάσεις μας είναι σε άθλια κατάσταση. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια