Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 γίνεται η εμβόλιμη 16η αγωνιστική

ΕΠΣΚ – ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
21 Φεβρουαρίου 2023 / 16:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη Τετάρτη ήταν να διεξαχθεί η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, αλλά αναβλήθηκε τελευταία στιγμή και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη Τετάρτη ήταν να διεξαχθεί η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, αλλά αναβλήθηκε τελευταία στιγμή και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Η Ένωση όπως σωστά ανέφερε για την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων πήρε συγκεκριμένες αποφάσεις και θέλει να τελειώσουν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν, ενώ σε μια από τις αποφάσεις της ανέφερε χαρακτηριστικά… «κανένας αγώνα δεν αναβάλλεται και κυρίως με το σωματείο των Παξών πάρα μόνο για λόγους κακών καιρικών συνθηκών και σε περίπτωση μη διεξαγωγής ο αγώνας θα γίνεται την επόμενη ημέρα».
Όρισε την 16η αγωνιστική να γίνει Τετάρτη 22 & Πέμπτη 23/2 για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα, θα γίνουν και οι αναβληθέντες αγώνες της Β΄ κατηγορίας όπως και αγώνας των Παξών, που έχει να παίξει ακόμα με Αχιλλέα και ΟΦΑΜ, σε αγώνες που είχαν αναβληθεί.
Στα ματς της 16ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει αυτό ανάμεσα σε Όλυμπο και Αναγέννηση Περιβολίου, αφού αν η φιλοξενούμενη δεν νικήσει, θα ψαλιδιστούν οι όποιες ελπίδες έχει για να κυνηγήσει τον τίτλο ως το τέλος. Από κει και πέρα οι ομάδες που καίγονται για βαθμούς είναι ΠΑΟΣ, Ολυμπιάδα, Κάβος, ΠΑΟΚ, αφού θέλουν να αποφύγουν τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό. Με αυτά τα δεδομένα και το ματς ΑΟ Κάβος-Θιναλιακός είναι ξεχωριστό αφού για τους βαθμούς της νίκης καίγονται και οι δυο ομάδες.
 
Α’ Ε.Π.Σ.Κ.
Πρόγραμμα (εξ αναβολής 16η αγων.) 
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 15:30
ΑΟ Κάβος – Θιναλιακός
Κρόνος Αργυράδων – ΟΦΑΜ
ΠΑΟ Κορακιάνας – ΑΟ Κέρκυρα
Οδυσσέας Αυλιωτών – Κεραυνός Αγ. Νικολάου
13:00 ΑΟ Παξοί- Ολυμπιάδα Καρουσάδων
Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 15:30
Όλυμπος – Αναγέννηση Περιβολίου
ΠΑΟ Σφακιανάκης – Αχιλλέας Νυμφών
 
Βαθμολογία
Θιναλιακός                        39
Αναγ. Περιβολίου           33
Αχιλλέας                              30
Όλυμπος                              29
ΟΦΑΜ                                  28
ΑΟ Κέρκυρα                      27
Κρόνος Αργυράδων       23
ΑΟ Παξοί                             21
Κερ. Αγ. Νικολάου          20
ΠΑΟ Σφακιανάκης          15
Ολυμπιάδα                        15
ΑΟ Κάβος                            10
ΠΑΟ Κορακιάνας             10
Οδυσσέας                           04
*Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς
**Αχιλλέας, ΟΦΑΜ έχουν 1 ματς λιγότερο, οι Παξοί δύο
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια