Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Αθήνα οι άνδρες του ΝΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη τα κορίτσια

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ Α2
17 Φεβρουαρίου 2023 / 16:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 8η αγωνιστική (1η β΄ γύρου) θα γίνει για την ομάδα ανδρών του ΝΑΟΚ το Σαββατοκύριακο με την ομάδα μας να παίζεις την Αθήνα κόντρα στον Ιωνικό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 8η αγωνιστική (1η β΄ γύρου) θα γίνει για την ομάδα ανδρών του ΝΑΟΚ το Σαββατοκύριακο με την ομάδα μας να παίζεις την Αθήνα κόντρα στον Ιωνικό. Το ματς θα ξεκινήσει στις 12:30 με διαιτητές τους Δαμιανάκη, Θωμά.
Είναι ένα δύσκολο παιγνίδι αφού η ομάδα της Νίκαιας είναι έμπειρη, ενισχυμένη 2η στο βαθμολογικό πίνακα και κυνηγά την άνοδο. Ο προπονητής Σπ. Καρδόνας μας δήλωσε για το ματς: «Είναι δύσκολο παιγνίδι, πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο. Δυστυχώς θα έχουμε τρεις σημαντικές απουσίες, αφού για διαφορετικούς λόγους (επαγγελματικούς) δεν θα είναι μαζί μας οι Κουλούρης, Μελιδονιώτης, Γιαννιώτης. Παρ΄ όλα αυτά θα δώσουμε τη μάχη έστω και με τα 15χρονια και 16χρονα παιδιά που θα τους αντικαταστήσουν».
Πρόγραμμα (8η αγωνιστική )
ΟΦΘ - Άρης Θεσσαλονίκης
ΑΕ Χαϊδαρίου – ΝΟ Καλαμακίου
Ιωνικός – ΝΑΟ Κέρκυρας
ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας
 
Η βαθμολογία
ΟΦΘ                                      18
Ιωνικός Νίκαιας               16
ΝΟ Λάρισας                       16
Άρης Θεσσαλονίκης       13
………………………………………..
ΝΑΟ Κέρκυρας                 9
ΟΥΚ Βόλου                          7
………………………………………..
ΑΕ Χαϊδαρίου                    3
ΝΟ Καλαμακίου               0
 
Η ομάδα γυναικών του Ομίλου θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη όπου στις 14.45 θα αντιμετωπίσει στο Ποσειδώνιο τον Άρη, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο. Είναι ένα ματς που όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες αν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει καλή ψυχολογία λόγω της εκτός ε΄δρας νίκης της με Ηλιούπολη στην πρεμιέρα. Είναι η πρώτη έξοδος των κοριτσιών εκτός Κέρκυρας για την Α2 και το σίγουρο είναι ότι ξέρουν να μάχονται και θα κυνηγήσουν το αποτέλεσμα. Διαιτητές θα είναι οι Καρούλης, Μονιούδης.
Στο άλλο ματς του Ομίλου τους θα παίξουν Νηρέας Χαλανδρίου – Γ.Σ. Ηλιούπολης

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια