Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα των πρωταθλημάτων indoor, με νίκες ΚΓΣ και Λεόντων

ΚΡΙΚΕΤ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ INDOOR
14 Φεβρουαρίου 2023 / 17:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα κλειστού τύπου που διοργανώνει η ΕΛΟΚ ξεκίνησαν την Κυριακή 12/2 με τη διεξαγωγή τριών αγώνων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα κλειστού τύπου που διοργανώνει η ΕΛΟΚ ξεκίνησαν την Κυριακή 12/2 με τη διεξαγωγή τριών αγώνων. Βέβαια υπάρχουν κατηγορίες ηλικιακές και θα έχουμε πολλά ματς στη συνέχεια, που στην Κέρκυρα θα διεξάγονται με βάση τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το κλειστό του ΕΑΚΚ, αφού οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο νησί είναι ανεπαρκείς και σε κακή κατάσταση. Η Ομοσπονδία φρόντισε να ενημερώσει για τα ματς αυτά, που σίγουρα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο για τους φίλους του κρίκετ.
 
Το δελτίο τύπου της ΕΛΟΚ
 
Με επιτυχία άνοιξε η αυλαία των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων κρίκετ κλειστού χώρου τη Κυριακή 12/02 στο ΕΑΚ Κέρκυρας για τις κατηγορίες Παγκορασίδων και Νέων-Ανδρών. Ο πρώτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. η Ναυσικά –Κερκυραϊκός Γ.Σ. με νικήτρια την ομάδα του Κερκυραϊκού με 43runs. Πιο αναλυτικά: Κ.Γ.Σ.: 164 runs , 10 overs, o wickets - Α.Π.Σ. η Ναυσικά: 121 runs , 10 overs, 4 wickets. Νικήτρια η ομάδα του Κ.Γ.Σ. με 43 runs.
Για τον Α’ γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων-Ανδρών ο πρώτος αγώνας διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. οι Λέοντες - Α.Σ. Άτλας με την ομάδα των Λεόντων να κερδίζει με 5 wickets. Πιο αναλυτικά: Α.Σ. Άτλας: 28 runs , 3.4 overs, 5 wickets - Α.Π.Σ. οι Λέοντες : 30 runs , 2.1 overs, 0 wickets. Νικήτρια η ομάδα των Λεόντων με 5 wickets.
Για τον B’ γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων-Ανδρών ο δεύτερος αγώνας διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Άτλας - Α.Π.Σ. οι Λέοντες  με την ομάδα των Λεόντων να κερδίζει με 3 wickets.
Πιο αναλυτικά: Α.Σ. Άτλας: 121 runs , 9 overs, 5 wickets - Α.Π.Σ. οι Λέοντες: 122 runs, 9.2 overs, 2 wickets. Νικήτρια η ομάδα των Λεόντων με 3 wickets.
Πολύ καλή αγωνιστική παρουσία για την ομάδα των Λεόντων είχε ο αθλητής Σκορδίλης Παντελής με 25 runs (retiredout) καθώς και ο Συμεών Γεώργιος με 24 runs. Για την ομάδα του Άτλαντα ξεχώρισε ο αθλητής Καρύδης Στέφανος με 24 runs.
Διαιτητές των αγώνων ήταν ο Ρέβης Μιχάλης και η Ρουβά Μαριλένα. Η κα Ρουβά είναι η πρώτη γυναίκα που διαιτητεύει αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κρίκετ με εξαιρετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο καθώς η ίδια υπήρξε αθλήτρια και κατέχει μεγάλη εμπειρία.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια