Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαραγκός και Καπετάνος στη λίστα του Γρηγορίου

ΑΟΚΚ
28 Δεκεμβρίου 2016 / 17:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ψάχνει παίκτες για ενίσχυση η Κέρκυρα εδώ και καιρό, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει δώσει στο συμβούλιο τις δικές του αποφάσεις για συγκεκριμένες θέσεις που θέλει να βοηθηθεί η ομάδα, κυρίως στον μεσοεπιθετικό τομέα.

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Αυτές τις μέρες θα υπάρχουν αρκετές ανακατατάξεις, αρκετές ομάδες κυνηγάνε παίκτες για ενίσχυση και όπως δείχνουν τα πράγματα οι «ελεύθεροι» θα είναι στο επίκεντρο της ζήτησης και αυτό φυσικά γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για αν δοθούν και σε σωματεία, για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. 
Ένα σωματείο που φαίνεται ότι χάνει παίκτες και αυτοί γίνονται μήλον της έριδος, είναι ο Ηρακλής των πολλών οικονομικών προβλημάτων, με τρεις παίκτες ήδη να έχουν κάνει προσφυγές για χρήματα που τους οφείλονται και εκτός απροόπτου θα μείνουν ελεύθεροι. Αλλά και η Βέροια έχει προβλήματα και το πιο πιθανόν είναι παίκτες να μείνουν ελεύθεροι, αφού δεν υπάρχει αυτή την εποχή δυνατότητα να καλυφθούν τα συμβόλαια τους. 
Αυτά τα παρακολουθεί η Κέρκυρα και περιμένει να δει τους παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι για να προσεγγίσει κάποιους και να ενισχυθεί με αυτούς που θα είναι έτοιμοι άμεσα να προσφέρουν. Ακούστηκαν και ακούγονται πολλά ονόματα, με αρκετά από αυτά να ενδιαφέρουν την ομάδα του νησιού μας. Ανάμεσά τους αυτά του 27χρονου μέσου της Βέροιας Στέλιου Μαραγκού, που έχει φορέσει παλιότερα τη φανέλα του ΑΟΚ, μια περίπτωση καλή, που «κυνηγάνε» όμως και άλλες ομάδες (Λειβαδιά, Πλατανιάς), ίσως όχι τόσο απαραίτητη, λόγω της θέσεως που αγωνίζεται. Μια άλλη περίπτωση που ακούγεται έντονα είναι του Παντελή Καπετάνου του έμπειρου 33χρονου επιθετικού, που και αυτόν έχει τσεκάρει η Κέρκυρα χωρίς τα δυο αυτά ονόματα να είναι μόνα στη λίστα, αφού τις επόμενες μέρες θα έχουμε αρκετές αποχωρήσεις από αρκετές ομάδες και η Κέρκυρα δεν βιάζεται να κάνει μεταγραφές για τις μεταγραφές, αλλά θέλει να είναι ουσίας και να αποκτήσει ποδοσφαιριστές όχι για λίγους μήνες. Ως το τέλος του Γενάρη που θα διαρκέσει η μεταγραφική περίοδος υπάρχει χρόνος για τις πιο σωστές προσθήκες στο ρόστερ. 
Το σίγουρο στις δυο αυτές περιπτώσεις και στις δεκάδες άλλες που προτείνονται στην ομάδα είναι, ότι ο Μιχ. Γρηγορίου και η ομάδα δεν πρόκειται να μπουν σε πλειστηριασμούς, με σύνεση και γνώμονα το καλό της ομάδας θα κάνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις για να βοηθηθεί η ομάδα με τις όποιες προσθήκες κάνει και όχι απλά να κάνει μεταγραφές για τις μεταγραφές. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια