Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή το Χάντμπολ του Κ.Γ.Σ.

ΚΓΣ
23 Δεκεμβρίου 2022 / 13:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Παιγνίδια, διαγωνισμοί, face painting, ποπ κορν, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, δώρα από τον Αη Βασίλη σε όλα τα παιδιά

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπου δει κανείς δραστηριότητα του Νίκου Πέρρου, τότε σίγουρα θα είναι επιτυχημένη, αυτό άλλωστε μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα. Ειδικά στο χάντμπολ, το άθλημα που αυτός ξεκίνησε στο νησί, έχουμε πάντα κάτι ξεχωριστό και επιτυχημένο. Δεν θα σταθούμε στα 45 χρόνια που το υπηρετεί, αλλά στην τελευταία
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που έγινε από τον Κερκυραϊκό Γ.Σ. με την παρουσία  παιδιών και γονέων, κηδεμόνων. Φυσικά όλα αυτά δεν μπορεί να τα κάνει μόνος, αλλά έχει άξιους συνεργάτες, είτε στο προπονητικό τιμ, είτε από τους ίδιους τους γονείς που ξέρουν ότι ο Νίκος Πέρρος και οι συνεργάτες του, βοηθούν και στηρίζουν τα παιδιά, όχι μόνο να γίνουν καλοί αθλητές-τριες, αλλά κυρίως άνθρωποι χρήσιμοι για την κοινωνία.
Οι διάφορες εκδηλώσεις που κάνει το τμήμα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έχουν μεγάλη μαζικότητα και είναι επιτυχημένες, η τελευταία για το 2022 έγινε στο κλειστό του ΕΑΚΚ, όπου παιδιά και γονείς έπαιξαν, αντάλλαξαν ευχές, τα παιδιά χάρηκαν την εκδήλωση, πήραν και τα δώρα τους.



Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του τμήματος χάντμπολ του Κερκυραϊκού:
«Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος Χάντμπολ του "Ιστορικού"  ΚΓΣ... παιγνίδια, διαγωνισμοί, face painting, ποπ κορν,  κουραμπιέδες και μελομακάρονα, δώρα από τον Αη Βασίλη σε όλα τα παιδιά ... παρακολουθήσαμε και ένα φανταστικό παιγνίδι χάνμπολ από τους γονείς και κηδεμόνες ... με ζωντανή και δραστήρια Κερκίδα από τα παιδιά ... Ευχές για Υγεία πρόοδο δημιουργία και Παγκόσμια Ειρήνη .... και αρκετές ευχές για περισσότερα καλαίσθητα ασφαλή γήπεδα σε όλο το νησί!!!».



Εμείς να ευχηθούμε Καλά Χριστούγεννα, Καλές Γιορτές Υγεία και επιτυχίες.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια