Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος και ο Αρναρέλλης… χειρουργείο ο Ναζίμ

ΑΟΚΚ
23 Δεκεμβρίου 2016 / 20:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που δεν θα συνεχίσει στην Κέρκυρα τη νέα χρονιά, μετά τον Ε. Χιτζίδη, λύθηκε και το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού,

ο  οποίος είχε αποκτηθεί από την Καλλιθέα ένα χρόνο πριν και συνέβαλε αποφασιστικά στην άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Φέτος είχε μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μπήκε αλλαγή στο β΄ μέρος στη Λειβαδιά και μάλιστα είχε πετύχει το μοναδικό γκολ του ΑΟΚΚ, μειώνοντας το σκορ σε 2-1, ενώ χρησιμοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ. Λυτή η ανακοίνωση της ΠΑΕ που αναφέρει:
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αρναρέλλη. Η ομάδα τον ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Από την άλλη ο Νιγηριανός μέσος Νταβίντ Ναζίμ χειρουργήθηκε Πέμπτη 22/12 για να διορθωθεί πρόβλημα στους κοιλιακούς του, που τον ταλαιπωρούσε και ήταν εκτός ομάδας για καιρό τώρα. Ο 20χρονος μέσος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι, προερχόμενος από την Ζάκυνθο, μάλιστα στο πρώτο επίσημο ματς της περιόδου με τον Πλατανιά, ο Μ. Γρηγορίου τον είχε συμπεριλάβει στην αρχική ενδεκάδα, αλλά στη συνέχεια πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ο έγχρωμος μέσος από το καλοκαίρι είχε πρόβλημα, μάλιστα δεν πήγε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΟΚΚ στα 3-5 Πηγάδια, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει επενδύσει πάνω του η ομάδα, αλλά αν δεν είναι 100% εντάξει με την υγεία του, δεν μπορεί να προσφέρει. Μετά το χειρουργείο θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα για να ξεκινήσει προπονήσεις και ίσως προλάβει το μισό του β΄ γύρου του πρωταθλήματος, γεγονός όμως είναι πως δεν μπόρεσε να προσφέρει ως τώρα αυτά που περίμενε η ομάδα από αυτόν.   
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια