Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιμένει την στήριξη του κόσμου ο πρωτοπόρος Φαίακας

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - Α2 ΑΝΔΡΩΝ
08 Δεκεμβρίου 2022 / 16:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μεγάλη νίκη στο Κιλκίς από τον Φαίακα που τον έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχει χαροποιήσει όλη την «χαντμπολική» και όχι μόνο Κέρκυρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μεγάλη νίκη στο Κιλκίς από τον Φαίακα που τον έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχει χαροποιήσει όλη την «χαντμπολική» και όχι μόνο Κέρκυρα. Η επιτυχία αυτή των παιδιών πρέπει να ανταμειφθεί με ένα ζεστό χειροκρότημα και αυτό μπορεί να το κάνουν οι φίλοι του αθλητισμού το Σάββατο. Τότε είναι το επόμενο ματς της ομάδας εντός έδρας κόντρα στον Ιστορικό Φίλιππο Βέροιας.

Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες θέλουν τον κόσμο δίπλα τους, είναι μεγάλη η στήριξη του σε όλα και με πρόσκληση τον καλούν για το Σαββατιάτικο ματς.

 

Η πρόσκληση

Ο Α.Ο.Φαιαξ Κέρκυρας προσκαλεί όλους τους φιλάθλους του το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 16:00 στο ΕΑΚ Κέρκυρας στον 4ο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών με αντίπαλο το Φίλιππο Βέροιας .

Στηρίξτε με τη φωνή και το χειροκρότημα σας την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της…!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια