Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοινώσεις στήριξης στον νεαρό Βασίλη Μέξα

ΕΠΣΚ - ΟΛΥΜΠΟΣ
30 Nov 2022 / 15:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολύμπου, Βασίλης Μέξας είχε πολύ σοβαρό τραυματισμό στο ματς Ολύμπου-Ολυμπιάδας την Κυριακή 27 Νοέμβρη που σόκαρε την ποδοσφαιρική κοινότητα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολύμπου, Βασίλης Μέξας είχε πολύ σοβαρό τραυματισμό στο ματς Ολύμπου-Ολυμπιάδας την Κυριακή 27 Νοέμβρη που σόκαρε την ποδοσφαιρική κοινότητα. Μπορεί οι ομάδες να είναι αντίπαλες στον αγωνιστικό χώρο για 90΄ λεπτά, αλλά υπάρχει σεβασμός και κατανόηση από όλους και κάθε τραυματισμός πονάει όλους.

Αυτό έγινε και με τον νεαρός επιθετικό του Ολύμπου, ο οποίος ξεκίνησε από την Ακαδημία της ομάδας, φόρεσε τη φανέλα της Θύελλας, ενώ στα 15 του πήγε στον Όλυμπο όπου καθιερώθηκε στην ενδεκάδα, παράλληλα βέβαια ήταν και βασικός παίκτης των μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ. ο 17χρονος Βασίλης με κάταγμα κνήμης περόνης, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και μετά από χειρουργική επέμβαση που θα γίνει Πέμπτη ή Παρασκευή, θα χρειαστεί αρκετούς μήνες να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Να σημειώσουμε ότι ο πατέρας του έφυγε πριν ενάμιση χρόνο από τη ζωή, ήταν μέλος στο συμβούλιο της ομάδας και εργαζόταν αφιλοκερδώς ατέλειωτες ώρες για να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του Ιστορικού.

Ήδη αρκετά σωματεία με ανακοινώσεις δείχνουν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους στον νεαρό ποδοσφαιριστή, αφού το ήθος και η ποδοσφαιρική του αξία εκτιμάται από όλους. Παραθέτουμε κάποιες από τις ανακοινώσεις:   

 

Ανακοίνωση Αστέρα Πετριτή

Ο Αστέρας εύχεται στο νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Ολύμπου, Βασίλη Μέξα, περαστικά, ταχεία ανάρρωση από το σοβαρό τραυματισμό του και να επανέλθει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους

 

Ανακοίνωση ΑΟ Κέρκυρα

Αναφορικά με τον σοβαρό, τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του ΑΠΣ Όλυμπος Κέρκυρας 1934, Βασίλη Μέξα, η οικογένεια του Α.Ο.Κέρκυρα εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση

 

Ανακοίνωση ΑΟ Κέρκυρα

Σύσσωμη η Οικογένεια του ΟΦΑΜ εύχεται στον Ποδοσφαιριστή του ΟΛΥΜΠΟΥ Βασίλη Μέξα Περαστικά και γρήγορα Σιδερένιος στα Γήπεδα.

Βασίλη μη Μασάς , να είσαι Σίγουρος πως θα επιστρέψεις Πολύ πιο ΔΥΝΑΤΟΣ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια