Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξαιρετική παρουσία η Ε. Καββάδα στο Πανελλήνιο Κύπελλο

ΞΙΦΑΣΚΙΑ
29 Nov 2022 / 16:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Ελεονόρα Καββάδα του ΚΑΣ Δαμοκλή σε Πανελλήνιους αγώνες, πιστοποιώντας ότι είναι μια ανερχόμενη δύναμη στη χώρα.

ΑΘΗΝΑ. Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Ελεονόρα Καββάδα του ΚΑΣ Δαμοκλή σε Πανελλήνιους αγώνες, πιστοποιώντας ότι είναι μια ανερχόμενη δύναμη στη χώρα. Αν και είναι μόλις 16 ετών, πήρε μέρος στην κατηγορία γυναικών, έπαιξε με έμπειρες αντιπάλους και κατάφερε να κάνει πέντε νίκες, πριν ηττηθεί και αποκλειστεί από τους οκτώ. Σπουδαία η παρουσία της και φυσικά οφείλετε τόσο στη δική της προσπάθεια, όσο και του προπονητή της κ. Γεροσιδέρη, που την καθοδηγεί και έχει πλέον σημαντική παρουσία στο χώρο της ξιφασκίας.

Για την παρουσία της στους αγώνες της Κυριακής ενημέρωσε ο σύλλογος με την παρακάτω ανακοίνωση:  

«Στο Πανελλήνιο Κύπελλο  Ανδρών - Γυναικών στο ξίφος ασκήσεως  που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α. συμμετείχε ο Δαμοκλής την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Μοναδική εκπρόσωπος του Δαμοκλή, η Ελεονόρα Καββάδα @kavadaaa ( 16 ετών) , πολύ μικρότερη από την κατηγορία που αγωνίστηκε, με εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να μπει στην 16άδα και τελικά να καταταγεί στην 11η θέση!

Αναλυτικά, η Ελεονώρα στην κατηγορία των γυναικών πραγματοποιώντας 4 νίκες στις pools, πέρασε στα νοκ άουτ και αφού κέρδισε τον πρώτο αγώνα (tableau 16), ηττήθηκε στον δεύτερο αποκλειόμενη από την οχτάδα της κατηγορίας γυναικών.

Το ΔΣ συγχαίρει θερμά την Ελεονώρα για την υπέροχη εμφάνισή της όπως και τον προπονητή του συλλόγου μας Στ. Γεροσιδέρη για τις υπέροχες στιγμές και συγκινήσεις που μας χαρίζουν».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια