Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ιόνιο και Φαίακα

ΜΠΑΣΚΕΤ – Α ΕΣΚΑΒΔΕ
25 Nov 2022 / 16:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο αγώνες για την Α ΕΣΚΑΒΔΕ, αλλά μόνο το εξ αναβολής ματς Ιόνιος-Φαίακας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο αγώνες για την Α ΕΣΚΑΒΔΕ, αλλά μόνο το εξ αναβολής ματς Ιόνιος-Φαίακας. Ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και τον Φαίακα που είναι ένα βαθμό πίσω, ένα ματς με ιδιαιτερότητες.

Ο Ιόνιος δείχνει πολύ δυνατός και ικανός να διεκδικήσει τον τίτλο, ο Φαίακας έχοντας στον πάγκο τον Π. Κοντογιάννη, που πέρσι ήταν στον Ιόνιο φιλοδοξεί για κάτι ξεχωριστό και όλα είναι ανοικτά για το ματς αυτό. Σίγουρα στις 18.00 στο κλειστό του ΕΑΚΚ οι φίλοι του μπάσκετ περιμένουν μια μεγάλη μάχη.   

Να σημειώσουμε ότι ένα ακόμη εξ αναβολής ματς ορίστηκε την Τετάρτη 30/11 το Λέων-ΑΣ Μολοσσών στις 17.30.

 

Βαθμολογία (5 αγώνες)

Ιόνιος 8

Νικόπολη* 7

Φαίακας 7

Κερκυραϊκός* 6

Θρύλος Ιωαννίνων 6

ΓΕ Κέρκυρας 6

ΑΣ Μολοσσών* 5

Λέων Κέρκυρας* 5

Αστράκα* 4

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

** Ιόνιος, Φαίακας, Λέων, Μολοσσών έχουν ματς λιγότερο

Το Σάββατο 26 Νοέμβρη έχουμε και πρεμιέρα στη Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ και στον 3ο Όμιλο που μετέχουν μόνο ομάδες της Κέρκυρας θα έχουμε δυο ματς, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Όμως όπως ενημερώνει η ΕΣΚΑΒΔΕ το ματς Πήγασος Ν. Κέρκυρας – Ποσειδώνας Παξών δεν θα γίνει, δεν κατεβαίνει η ομάδα των Παξών, ενώ στις 14.00 θα έχουμε το παιγνίδι Ναυσίθοος-Καποδίστριας, με τους Κενταύρους να έχουν ρεπό.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια