Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην 7η θέση ο Φαναριώτης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-ΑΛΚΙΝΟΟΣ
15 Nov 2022 / 15:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινα στην Καβάλα 11 με 13 Νοεμβρίου τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ανδρών/νέων ανδρών και γυναικών/νέων γυναικών, με τον Αλκίνοο Κέρκυρας για μια ακόμη χρονιά να βρίσκεται εκεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινα στην Καβάλα 11 με 13 Νοεμβρίου τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ανδρών/νέων ανδρών και γυναικών/νέων γυναικών, με τον Αλκίνοο Κέρκυρας για μια ακόμη χρονιά να βρίσκεται εκεί. Ήταν ένα από τα 55 σωματεία που πληρούσε τις προϋποθέσεις, έχοντας την Αθλητική αναγνώριση και τη συμμετοχή στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Την πρόκριση είχαν πάρει για τους αγώνες αυτούς (από το Περιφερειακό) η Στεφανία-Μαρία Ασημοπούλου στην κατηγορία των 49kg και για τις δυο κατηγορίες γυναικών και θα ξεκινούσε από την 5η θέση με βάση τις επιδόσεις της, αλλά τελικά δεν συμμετείχε.

Ο Γεράσιμος Φαναριώτης, ένας ακούραστος αθλητής πολλά χρόνια τώρα, ήταν εκεί και αγωνίστηκε στην κατηγορία των ανδρών στα 73kg, με βάση της επίδοση που πήγε ξεκίναγε από την 11η θέση. Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στον αγώνα και ήλθε 7ος στο Αρασέ και 8ος στο Επολέ Ζετέ και με σύνολο 188kg, βελτίωσε κατά πολύ τη θέση του και κατετάγει τελικά 7ος.

Η Στεφανία Μαρία Ασημοπούλου ταλαιπωρήθηκε από ένα μικροτραυματισμό και κρίθηκε σκόπιμο να μην αγωνιστεί και να προφυλαχθεί. Και αυτό για να μπορέσει να είναι έτοιμη και να πάρει μέρος στο ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ που θα γίνει στην Κέρκυρα στις 3 Δεκεμβρίου. Ο Αλκίνοος ήταν στην τελική κατάταξη 25ος, ενώ δημόσια ευχαριστεί αυτούς που βοήθησαν υλικά και ηθικά το σωματείο για να πραγματοποιηθεί η αποστολή.   

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια