Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τμήμα Κ10 για πρακτική άσκηση UEFA D

ΕΠΣΚ – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
15 Nov 2022 / 15:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην προσπάθεια ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, υπάρχει από την ΟΥΕΦΑ ένα πρόγραμμα και για παιδιά πολύ μικρών ηλικιών (Κ10) με το οποίο η ΕΠΟ διοργανώνει ένα πρακτικό μέρος (Grassroots} σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και θα γίνει και στο νησί μας την ερχόμενη Κυριακή στις 9.30.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην προσπάθεια ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, υπάρχει από την ΟΥΕΦΑ ένα πρόγραμμα και για παιδιά πολύ μικρών ηλικιών (Κ10) με το οποίο η ΕΠΟ διοργανώνει ένα πρακτικό μέρος (Grassroots} σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και θα γίνει και στο νησί μας την ερχόμενη Κυριακή στις 9.30. Προϋπόθεση βέβαια η παρουσία τουλάχιστον 40  παιδιών από ακαδημίες του νησιού, κάτι που εύκολα θα γίνει, αφού υπάρχουν πολλές στην Κέρκυρα και πολύ αξιόλογες. Αξίζει τον κόπο μια τέτοια δραστηριότητα και θεωρούμε ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία και στο νησί μας. Η Ένωση έστειλε δελτίο τύπου, στο κείμενο φαίνεται και το έγγραφο της ΕΠΟ για εξειδικευμένη  ενημέρωση:      

 

Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ

 

Σας διαβιβάζουμε έγγραφο από το τμήμα προπονητών της ΕΠΟ και ζητάμε τμήματα ακαδημιών ηλιακό γκρουπ  Κ10 για την πρακτική άσκηση της UEFA D.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εγγράφως αν έχετε τέτοια τμήματα και ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιηθούν.

 

Το έγγραφο της ΕΠΟ

 

Καλησπέρα σας αγαπητοί συνεργάτες,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας για τη διοργάνωση ποδοσφαιρικής δραστηριότητας Grassroots ,η οποία αντιστοιχεί στο πρακτικό μέρος της σχολής UEFA D , παρακαλείται η ΕΠΣ Κέρκυρας όπως φροντίσει για την παρουσία 4 τμημάτων Κ 10 από 4 τοπικές ακαδημίες για το πρακτικό μάθημα στις 20.11.2022 και ώρα 09.30π.μ. (Να βρίσκονται στο γήπεδο στις 09.00π.μ.).

Αριθμός παιδιών ανά ομάδα ( 10 παιδιά ).

Συνολικός αριθμός παιδιών : 40

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δράση και των 4 τμημάτων ταυτόχρονα, σε 2 γήπεδα, με αριθμητική σχέση 7 v 7.

Οι γονείς των παιδιών όπως ενημερωθούν ότι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη δράση.

Τέλος, όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη δραστηριότητα θα πρέπει να φέρουν συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το έντυπο συγκατάθεσης (επισυνάπτεται).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια