Σάββατο 21.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάθηκαν βαθμοί, Διγενής-ΑΕΛ 0-0 & Αστέρας Πετριτή – Ζάκυνθος 1-1

Γ ΕΘΝΙΚΗ - ΑΕΛ - ΑΣΤΕΡΑΣ
14 Nov 2022 / 15:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα χαρακτηριζόταν θετική για τις κερκυραϊκές ομάδες που πήραν το βαθμό της ισοπαλίας, η ΑΕΛ στα Τρίκαλα και ο Αστέρας στο γήπεδο της ΕΠΣΚ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα χαρακτηριζόταν θετική για τις κερκυραϊκές ομάδες που πήραν το βαθμό της ισοπαλίας, η ΑΕΛ στα Τρίκαλα και ο Αστέρας στο γήπεδο της ΕΠΣΚ. Είναι ξεκίνημα και δεν μπορεί κανείς να ξέρει τις αντιπάλους, μετά από αναμονή δυο μηνών για την έναρξη, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και το θετικό είναι ότι οι ομάδες του νησιού μας έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Στα Τρίκαλα η ΑΕ Λευκίμμης μπορούσε να φτάσει στη νίκη αν αξιοποιούσε μια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο ματς, ιδιαίτερα στο τέλος, εκεί όπου και οι γηπεδούχοι είχαν τη δική τους ευκαιρία. Το 0-0 δίκαιο και θετικό για την ΑΕΛ που αγωνίστηκε εκτός έδρας.    

Η ΑΕ Λευκίμμης έπαιξε με Λέτσο, Καρβούνη, Ματσοβίλα, Γρηγοριάδη, Κωστακιώτη, Παπαγεωργίου, Πότση, Τσεβανέδη, Γαστεράτο, Τουρμούσογλου, Γεωργακόπουλο (έπαιξαν και οι: Πουλημένος, Βέρμπης, Χατζηστάμου, Στεργίου).

Ο Αστέρας Πετριτή παίζοντας με ΄λεςα από τα φαβορί για τον τίτλο, την Ζάκυνθο στάθηκε πολύ καλά, προηγήθηκε στο 10΄με τον Μαρκόν και είχε 1,2 μεγάλες φάσεις στο α΄ μέρος να διευρύνει το σκορ. Στην επανάληψη πίεσε η Ζάκυνθος να γυρίσει το αποτέλεσμα, μπόρεσε με κεφαλιά του Ν. Μασούρα στο 53΄ να ισοφαρίσει αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος και εκτιμούμε ότι είναι θετικό για την ομάδα του Πετριτή.

Ο Αστέρας Πετριτή με τους Πισσιάνη, Μπογκούνγκου, Πούλο,  Ν. Τουρσίδη, Γαρδικιώτη,  Γεωργοπάλη (81΄ Καραγιαννίδη), Γκασίδη, Γραικό (68’ Τσιάβο), Μαρκόν (88΄ Α. Τουρσίδη), Σουκερά (68΄ Θηραίο), Γραμμένο.

 

Αποτελέσματα (1η αγωνιστική)

ΑΟ Υπάτου – ΑΟ Χαλκίς 1-0

Τηλυκράτης – Απόλλων Πάργας 1-0

Αστέρας Πετριτή –  ΑΠΣ Ζακύνθου 1-1

Βύζας Μεγάρων – ΠΟ Φήκης 3-0

ΑΟ Τρίκαλα – Πανευλευσινιακός 1-0

Διγενής Νεοχωρίου – ΑΕ Λευκίμμης 0-0

Ναύπακτος – Παναγρινιακός 1-1

 

Επόμενη (2η αγωνιστική)

Κυριακή 20/11/2022 ώρα 15.00

Τηλυκράτης– ΑΟ Υπάτου

ΑΟ Χαλκίς – Αστέρας Πετριτή

Απόλλων Πάργας – Βύζας Μεγάρων

ΑΠΣ Ζακύνθου – ΑΟ Τρίκαλα

ΠΟ Φήκης – Διγενής Νεοχωρίου

Πανελευσινιακός – Ναυπακτιακός Αστέρας

ΑΕ Λευκίμμης  – Παναγρινιακός

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια