Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ι. Κεφαλληνός στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων

ΠΥΓΜΑΧΙΑ – ΠΑΟΚ
11 Nov 2022 / 15:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρόκριση και η συμμετοχή και μόνο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και αυτό πέτυχε ο Κερκυραίος πυγμάχος του ΠΑΟ Κέρκυρας Ισίδωρος Κεφαλληνός.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρόκριση και η συμμετοχή και μόνο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και αυτό πέτυχε ο Κερκυραίος πυγμάχος του ΠΑΟ Κέρκυρας Ισίδωρος Κεφαλληνός. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία ένας Κερκυραίος πυγμάχος να φτάνει σε τέτοιο υψηλό επίπεδο και αυτό το κάνει ο Ισίδωρος που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων στην κατηγορία των 92 κιλών.

Οι αγώνες θα γίνουν στην Ισπανία στη πόλη La Nucia από 14 έως 27 Νοεμβρίου και όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ πάει… «προσδοκώντας μια θέση στο βάθρο των νικητών καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση». 

Ο Ι. Κεφαλληνός  είναι δυο φορές Πρωταθλητής Ελλάδας και 5ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2021 και 2022 στη κατηγορία του. Είναι αθλητής του Χρήστου Μοσχάτ και μεγάλη ελπίδα για διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο προπονητής του Χρήστος Μοσχάτ Κερκυραίος, δηλώνει ότι… «είναι η μεγαλύτερη μας ελπίδα για να γράψουμε ιστορία» ενώ θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν αρωγοί  σε αυτή την ιστορική στιγμή  βοηθώντας οικονομικά αλλά και ηθικά, ζώντας το όνειρο μαζί μας και κάνοντας το πραγματικότητα, ενώ ευχήθηκε Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν για να δοξάσουν την Ελλάδα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια