Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Ακαδημία του Ολύμπου για το ποδοσφαιρικό camp

ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ
08 Nov 2022 / 15:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε συνεργασία με την Ακαδημία της Ολυμπιάδας Καρουσάδων/ΠΑΟΚ η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολύμπου μετείχε στο ποδοσφαιρικό camp που φιλοξένησε στο γήπεδό της, την Κυριακή,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε συνεργασία με την Ακαδημία της Ολυμπιάδας Καρουσάδων/ΠΑΟΚ η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολύμπου μετείχε στο ποδοσφαιρικό camp που φιλοξένησε στο γήπεδό της, την Κυριακή, με την παρουσία προπονητών του ΠΑΟΚ που ήλθαν από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΣΚ. Η ακαδημία του Ολύμπου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε όλους όσους πήραν μέρος, ενώ συνεχάρη τα παιδιά που επέλεξαν να βρεθούν σε αυτό το camp έστω και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.  

Η ανακοίνωση

«Η ακαδημίας μας θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους μικρούς αθλητές που πήραν μέρος στο εξαιρετικά ενδιαφέρον camp που διεξήχθη στο γήπεδο μας γεμίζοντας εμπειρίες αλλά και ελπίδες για το μέλλον.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές Αλέκο Θεοδωρίδη και Κυριάκο Αλεξανδρίδη για την παρουσία τους και τη συνεχή προσφορά τους. Τις ακαδημίες Ορφέα Κέρκυρας και Κρόνου Αργυράδων για την παρουσία τους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ακαδημία Ολυμπιάς Καρουσάδων ΠΑΟΚ για το πνεύμα συνεργασίας και τη διάθεση να υλοποιηθεί το camp. Αναμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο ραντεβού».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια