Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στους αγώνες «Φιλίας και ευ αγωνίζεσθε» ο Δαμοκλής

ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΔΑΜΟΚΛΗΣ
08 Nov 2022 / 15:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Η συμμετοχή του ΚΑΣ Δαμοκλής σε ένα ακόμα αγώνα, δείχνει την θέληση και τη διάθεση προπονητή και διοίκησης, τα παιδιά να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες,

ΑΘΗΝΑ. Η συμμετοχή του ΚΑΣ Δαμοκλής σε ένα ακόμα αγώνα, δείχνει την θέληση και τη διάθεση προπονητή και διοίκησης, τα παιδιά να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες, σε αυτά τα πλαίσια κινήθηκαν ακόμη μια φορά και πήραν μέρος στους αγώνες «Φιλίας και Ευ αγωνίζεσθε», σε αίθουσα του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας στο Μαρούσι. Μπορεί οι θέσεις που κατέλαβαν τα παιδιά να μην είναι κορυφαίες, αλλά η συμμετοχή, η προσπάθεια βελτίωσης και η δυνατότητα απόκτησης εμπειριών μετράει πάρα πολύ σε ένα τεχνικό άθλημα όπως η ξιφασκία. Μέσα από τέτοιους αγώνες γίνονται καλύτερα τα παιδιά, δίνουν τη δυνατότητα στον προπονητή να τα δει αγωνιζόμενα με ισάξιους και καλύτερους αθλητές για να δουλέψει στη πορεία ακόμη περισσότερο για τη βελτίωσή τους.     

Η ανακοίνωση του Δαμοκλή

«Στους αγώνες «Φιλίας και Ευ αγωνίζεσθε» που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ ΣΤΙΣ 5-6 Νοεμβρίου,  συμμετείχε ο ΚΑΣ Δαμοκλής.

Οι κατηγορίες που έλαβαν μέρος αφορούσαν: Κύπελλο Παμπαίδων - Παγκορασίδων U10 & U13 καθώς και εκείνες των Κύπελλο Νέων Ανδρών & Νέων Γυναικών U20.

Την πρώτη ημέρα ο Κωνσταντίνος Ποταμίτης  εκπροσώπησε επάξια τον σύλλογο και έδειξε ελπιδοφόρα στοιχεία . Κατετάγη 45ος (συμμετείχαν 51 αθλητές απ΄ όλα τα σωματεία ξιφασκίας της χώρας).

Στην απαιτητική κατηγορία U20 αγωνίστηκε την επόμενη ημέρα, η Ελεονώρα Καββάδα, η οποία είναι 16 ετών και κανονικά αγωνίζεται στην μικρότερη κατηγορία.  Παρ΄ όλα αυτά με εξαιρετική εμφάνιση και απόδοση που ευχαρίστησε τον προπονητή Στάθη Γεροσίδερη, μπήκε στην 16άδα και κατάφερε να καταταγεί  14η (συμμετείχαν 47 αθλήτριες ).

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την πολύ καλή και επιτυχημένη εμφάνισή τους. Ευχαριστούμε τους γονείς του συλλόγου μας που στηρίζουν κι ενισχύουν τις προσπάθειες των παιδιών μας πάντα».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια