Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με επιτυχία το 2ο camp ποδοσφαίρου στο γήπεδο Ολύμπου

ΥΠΟΔΟΜΕΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ
07 Nov 2022 / 15:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο καιρός το Σάββατο άλλαξε όλο το πρόγραμμα του 2ου camp ποδοσφαίρου που οργάνωσε η Ακαδημία της Ολυμπιάδας Καρουσάδων/ΠΑΟΚ σε συνδιοργάνωση με την Ακαδημία του Όλυμπου. Αναγκαστικά λόγω του καιρού, ακυρώθηκε το Σαββατιάτικο πρόγραμμα και όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο καιρός το Σάββατο άλλαξε όλο το πρόγραμμα του 2ου camp ποδοσφαίρου που οργάνωσε η Ακαδημία της Ολυμπιάδας Καρουσάδων/ΠΑΟΚ σε συνδιοργάνωση  με την Ακαδημία του Όλυμπου. Αναγκαστικά λόγω του καιρού, ακυρώθηκε το Σαββατιάτικο πρόγραμμα και όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής. Το πρόγραμμα που έγινε υπό το βλέμμα και την καθοδήγηση προπονητών του ΠΑΟΚ, με παιδιά που ανεξάρτητα της Ακαδημίας που μετέχουν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, άφησε όλους ικανοποιημένους, τηρουμένων δε των συνθηκών, ήταν όλα άψογα και μεγάλη η συμμετοχή, με νεαρούς ποδοσφαιριστές (εκτός από Ολυμπιάδα και Όλυμπο) ακόμα από τον Κρόνο και τον Ορφέα. Παρούσα και η τεχνική επιτροπής ΕΠΣ Κέρκυρας μετά από πρόσκληση των δύο σωματείων!

Η ακαδημίας της Ολυμπιάδας που τα τελευταία χρόνια λειτουργεί κάτω από το πρόγραμμα και την επίβλεψη του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους συμμετέχοντας.    

Η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας

Η διοικούσα επιτροπή της Ακαδημίας μας θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους μικρούς αθλητές που πήραν μέρος στο εξαιρετικά ενδιαφέρον camp γεμίζοντας εμπειρίες αλλά και ελπίδες για το μέλλον.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές κ. Θεοδωρίδη, κ. Αλεξανδρίδη για την παρουσία τους και τη συνεχή προσφορά τους. Τις ακαδημίες Κρόνος Αργυράδων, Ακαδημία Ορφέα και φυσικά την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Όλυμπος Κέρκυρας για την άψογη φιλοξενία και συνδιοργάνωση.

Με εκτίμηση το ΔΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια