Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Δευτέρα 7/11 η κλήρωση για ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρα Πετριτή 

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ
04 Nov 2022 / 15:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την απόφαση της απόρριψης της προσφυγής του Πανδραμαϊκού από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, τέλος οι εκκρεμότητες για την Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την απόφαση της απόρριψης της προσφυγής του Πανδραμαϊκού από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, τέλος οι εκκρεμότητες για την Γ΄ Εθνική. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για την κλήρωση του πρωταθλήματος που θα γίνει την Δευτέρα 7/11 με την ΑΕ Λευκίμμης και τον Αστέρα Πετριτή, ως γνωστόν να αγωνίζονται στον 3ο Όμιλο.

Σε αυτόν θα υπάρχουν και οι ομάδες της ΕΠΣ Τρικάλων (ΑΟ Τρίκαλα, ΠΟ Φήκης, Διγενής Νεοχωρίου) που με επιστολή τους διαμαρτύρονται για την τοποθέτησή τους στον Όμιλο αυτό, θεωρώντας ότι έπρεπε να είναι στον 2ο  αφού τώρα το κόστος των μετακινήσεων και διαμονής των ομάδων θα είναι πολύ μεγάλο και ζητάνε οικονομική στήριξη από την Ομοσπονδία. Τι να πουν οι δικές μας ομάδες που θα χρειαστούν τουλάχιστον 8 διανυκτερεύσεις και επιπλέον σε 12 ματς θα πρέπει να πληρώσουν και εισιτήρια για το πλοίο;

Όμως μετά από τόσες αναβολές το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Νοέμβρη το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και τη Δευτέρα αναμένεται με ενδιαφέρον η κλήρωση που κυρίως θα εστιαστεί στην 1η αγωνιστική για να προγραμματίσουν την μετάβασή και διαμονή τους οι ομάδες που θα αγωνιστούν εκτός έδρας.    

Για το φετινό πρωτάθλημα, μιλώντας στο ραδιόφωνο ο υπεύθυνος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στην ΕΠΟ, ξέχασε ότι ΑΕ Λευκίμμης, Αστέρας Πετριτή και Ζάκυνθος είναι νησιωτικές ομάδες  (δεν θεωρείται ο Τηλυκράτης Λευκάδας) μεταξύ των άλλων είπε:

«Οι πέντε πρωταθλητές θα παίξουν ένα πρωτάθλημα οκτώ αγωνιστικών και τέσσερις θα ανέβουν και 26 ομάδες θα υποβιβαστούν οι τελευταίες 5 και ο χειρότερος των πέντε ομίλων. Νομίζουμε ότι η κανονική διάρκεια θα τελειώσει 10-15 Απριλίου και μέχρι τα μέσα Μαΐου τα πλέι οφ.

Ζητάμε βοήθεια για τις ομάδες από τα πέντε νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Θα γίνει μία πρόταση προς την οικονομική υπηρεσία της ΕΠΟ για να δώσουμε κάτι στις ομάδες με τα μεγαλύτερα έξοδα μετακίνησης. Ευελπιστούμε του χρόνου να μπούμε στην κανονική ροή των τεσσάρων ομίλων των 18 ομάδων και να δούμε πώς αυτό το πρωτάθλημα θα έχει έσοδα και από τηλεοπτικά και από άλλες πηγές. Να δούμε πώς θα το εκμεταλλευτούμε».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια