Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αίτημα στην ΕΠΟ της ΕΠΣΚ, για οικονομική ενίσχυση ΑΕΛ και Αστέρα

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ
02 Nov 2022 / 16:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σας είχαμε ενημερώσει από χθες ότι η Ένωση είχε αιτηθεί στην ΕΠΟ την οικονομική ενίσχυση των ομάδων της στη Γ΄ Εθνική (ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρας Πετριτή), επειδή είναι νησιωτικές ομάδες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σας είχαμε ενημερώσει από χθες ότι η Ένωση είχε αιτηθεί  στην ΕΠΟ την οικονομική ενίσχυση των ομάδων της στη Γ΄ Εθνική (ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρας Πετριτή), επειδή είναι νησιωτικές ομάδες. Και αυτό γιατί η Ομοσπονδία δίνει χρήματα στις άλλες νησιωτικές ομάδες του Αιγαίου και της Κρήτης, λόγω των αυξημένων εξόδων για τα ταξίδια με πλοίο.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Ι. Βλαχόπουλος το είδαν πολύ θετικά στην ΕΠΟ το αίτημα και μπορεί να μην δοθούν πολλά χρήματα, όπως στις άλλες ομάδες (λογικό είναι), αλλά θα υπάρξει κάποια βοήθεια. Μην ξεχνάμε ότι 12 φορές κάθε ομάδα θα πρέπει να παίξει εκτός Κέρκυρας στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Η επιστολή της ΕΠΣΚ στην ΕΠΟ  

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι δυο σωματεία της δύναμής μας  ΑΟ ΑΣΤ ΠΕΤΡΙΤΗ και  ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗ, αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Όπως σας είναι γνωστό είμαστε μια νησιωτική  περιοχή με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σας παρακαλώ θερμά να μας αντιμετωπίσετε με τα κριτήρια νησιωτικής περιοχής, όπως αυτά ισχύουν για όλα τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου(Δωδεκάνησα- Κυκλάδες- Σποράδες -Κρήτη) και να έχουμε και εμείς τις αντίστοιχες διευκολύνσεις-επιχορηγήσεις, λόγω της νησιωτικής μας θέσης.

Είμαστε σίγουροι ότι θα αποδεχτείτε το δίκαιο αυτό αίτημά μας .

Με θερμούς χαιρετισμούς

Για την Ε.Ε.

Ι. Βλαχόπουλος

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια