Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αντάρτικο από πολλές ΕΠΣ, ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο 22 & 23/10

ΕΠΟ –ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
18 Οκτωβρίου 2022 / 15:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Μπορεί να υπάρχει απόφαση Γ.Σ. της ΕΠΟ για διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου, από 30 Σεπτέμβρη, όμως έχουν αλλάξει κατά πολύ τη στάση τους και πολλές ΕΠΣ, ακόμα και μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ και θέλουν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

ΑΘΗΝΑ. Μπορεί να υπάρχει απόφαση Γ.Σ. της ΕΠΟ για διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου, από 30 Σεπτέμβρη, όμως έχουν αλλάξει κατά πολύ τη στάση τους και πολλές ΕΠΣ, ακόμα και μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ και θέλουν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Η ΕΕ της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Πέμπτη 20 Οκτώβρη και θα ανάψει το πράσινο φως για να παίξουν οι Ενώσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις, τουλάχιστον αυτό λένε οι πληροφορίες, μετά την πρόταση Μπαλτάκου. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι νόμιμο, από τη στιγμή που υπάρχει επίσημη θέση ΓΣ και θα την αλλάξει η ΕΕ. Υπάρχει και η 2 Νοέμβρη που θα γίνει νέα έκτακτη ΓΣ και εκεί θα έχουμε νέα ψηφοφορία των Ενώσεων, αυτή τη φορά θα αλλάξουν ρότα και θα αποφασίσουν να παίξουν, αφού θα προηγηθεί η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την ερχόμενη Πέμπτη 20/10, που θα καλύψει το διάστημα μέχρι τις 2/11.

Επίσημα με δήλωσή της η ΕΠΣ Μακεδονίας, η οποία έχει περίπου 200 σωματεία στη δύναμή της, ανακοίνωσε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματά της και δεν φαίνεται να κάνει πίσω, ακόμα και αν υπάρξουν κυρώσεις όπως δήλωσε η ΕΠΟ.

Από την πλευρά της η ΕΠΣ Δωδεκανήσου σε δηλώσεις τους προέδρου της κ. Διακοφώτη, ο οποίος είναι και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, τονίζει ότι θα βάλει όλα τα σωματεία του να αγωνιστούν, ακόμα και αυτά που δεν έχουν προχωρήσει με το Μητρώο.

Υπάρχει και θέση της ΕΠΣ Ηρακλείου, με τον πρόεδρο της Κρητικής Ένωσης κ. Τζώρτζογλου να βλέπει θετική την τελευταία κίνηση Αυγενάκη, να τονίζει ότι με την τελευταία παράταση θα βοηθήσει και τα εκτός μητρώου σωματεία του να τακτοποιηθούν, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Α΄ κατηγορία είναι έτοιμη να παίξει αφού όλα τα σωματεία είναι στο Μητρώο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια