Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεχώρισε (2ος) ο Ι. Κεφαλληνός στην Πράγα

ΠΥΓΜΑΧΙΑ - ΠΑΟΚ
18 Οκτωβρίου 2022 / 15:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΠΡΑΓΑ. Ο Κερκυραίος πρωταθλητής Ελλάδος Ισίδωρος Κεφαλληνός, στα πλαίσια της προετοιμασίας του βρέθηκε στην Πράγα στο Διεθνές Πρωτάθλημα Julius Torma Memorial.

ΠΡΑΓΑ. Ο Κερκυραίος πρωταθλητής Ελλάδος Ισίδωρος Κεφαλληνός, στα πλαίσια της προετοιμασίας του βρέθηκε στην Πράγα στο Διεθνές Πρωτάθλημα Julius Torma Memorial. Σκοπός του για φέτος το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Ισπανία. Ο Ισίδωρος που ανήκει στον ΠΑΟ Κέρκυρας και έχει προπονητή τον Χρ. Μοσχάτ, έχασε την πρώτη θέση στις λεπτομέρειες, αλλά έδειξε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Η 2η θέση μπορεί να μην ήταν αυτή που άξιζε, αλλά η 1η, όμως τα συμπεράσματα βγήκαν και ήταν ένα καλό τουρνουά προετοιμασίας για τον Κερκυραίο πυγμάχο.

 

Το δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο αθλητής του ΠΑΟ Κέρκυρας, Ισίδωρος Κεφαλληνός, ο οποίος έλαβε μέρος στο Διεθνές Πρωτάθλημα Julius Torma Memorial 2022, που ξεκίνησε από την περασμένη Πέμπτη (13/10) και έληξε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.

Ο 18χρονος πυγμάχος, ο οποίος ηττήθηκε από τον δευτεραθλητή Ευρώπης Ρουμάνο Florin Ionita, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, μετά από ένα δυνατό και πολύ αμφιλεγόμενο αγώνα, τον οποίο έδωσαν οι κριτές με 3-2 στα σημεία στον αντίπαλό του, έθεσε τις βάσεις για το Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα,  που θα διεξαχθεί τον προσεχή Νοέμβριο στην Ισπανία.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια