Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλικά ματς για ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρα Πετριτή

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕΛ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
14 Οκτωβρίου 2022 / 17:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έτσι όπως βαδίζει η τακτική της ΕΠΟ σε ότι αφορά την Γ΄ Εθνική, έχουν βαρεθεί οι ομάδες να προετοιμάζονται, χωρίς να έχουν ένα χρονικό «μπούσουλα» για το πότε θα ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έτσι όπως βαδίζει η τακτική της ΕΠΟ σε ότι αφορά την Γ΄ Εθνική, έχουν βαρεθεί οι ομάδες να προετοιμάζονται, χωρίς να έχουν ένα χρονικό «μπούσουλα» για το πότε θα ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Η ΑΕ Λευκίμμης και ο Αστέρας Πετριτή έμαθαν, με τη νέα ανακοίνωση της ΕΠΟ,  ότι για μια ακόμη εβδομάδα, υπάρχει παράταση δήλωσης συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική, λήγει στις 17 Οκτώβρη. Αυτό απλά σημαίνει ότι μετά από την ημερομηνία αυτή και με βάση το σύνολο των ομάδων που θα πάρουν μέρος θα γίνει ο καταρτισμός των τεσσάρων ομίλων (στόχος οι 18 ομάδες στον καθένα), με γεωγραφικά κριτήρια.  Μετά βέβαια θα ακολουθήσει και η κλήρωση, με συνέπεια να χρειαστούν ακόμη λίγες μέρες συνολικά ως των έναρξη, που έπρεπε ήδη να είχε γίνει ένα μήνα πριν.

Η εκτίμησή μας είναι πως θα περιμένουμε και νέα ΓΣ της ΕΠΟ με τις ΕΠΣ να αποφασίζουν την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων και αυτό να γίνεται στο τέλος του μήνα, κάτι που θα συζητηθεί και στην ΕΕ της ΕΠΟ που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Π. Κορομπόκης και ο Ι. Σφακιανάκης, οι προπονητές της ΑΕ Λευκίμμης και του Αστέρα Πετριτή αντίστοιχα, θέλουν παιγνίδια για να κρατήσουν σε εγρήγορση τους παίκτες τους και φρόντισαν αυτό το Σαββατοκύριακο να δώσουν φιλικά.

Έτσι η ΑΕ Λευκίμμης το απόγευμα της Κυριακής στις 17.00 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Ολύμπου τον Θιναλιακό, μια ομάδα που πέρσι έχασε τον τίτλο στο νήμα και το κύπελλο στον τελικό, μια πολύ δυνατή ομάδα.

Από την πλευρά του ο Αστέρας Πετριτή στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι, όπου είναι και η επίσημη έδρα του για τους αγώνες της Γ΄ Εθνικής, θα βρεθεί αντίπαλος με τον ΑΟ Κέρκυρα, την ομάδα που ναι μεν θα παίξει στην Α΄  κατηγορία της ΕΠΣΚ, αλλά έχει μια πολύ βαριά φανέλα. Το ματς αυτό θα ξεκινήσει στις 16.30.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια