Κυριακή 22.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ι. Βλαχόπουλος: Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο

ΕΠΣΚ – ΜΗΤΡΩΟ
13 Οκτωβρίου 2022 / 16:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε συγκέντρωση ενημέρωση των ομάδων της ΕΠΣΚ, που έγινε στην αίθουσα διαιτητών ποδοσφαίρου, μετά από πρόσκληση της Ένωσης. Περισσότερα από είκοσι (από τα 33) σωματεία ήταν παρόντα,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε συγκέντρωση ενημέρωση των ομάδων της ΕΠΣΚ, που έγινε στην αίθουσα διαιτητών ποδοσφαίρου, μετά από πρόσκληση της Ένωσης. Περισσότερα από είκοσι (από τα 33) σωματεία ήταν παρόντα, αφού το θέμα της διακοπής των πρωταθλημάτων τα έχει φέρει σε απόγνωση και ψάχνουν τον τρόπο που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Βλαχόπουλος ενημέρωσε για την κατάσταση, τονίζοντας ότι η Ένωση δεν μπορεί να ξεκινήσει πρωταθλήματα αν δεν συμμετάσχουν όλες οι ομάδες της. Και αυτό γιατί δέκα από αυτές είναι στο κόκκινο και περιμένουν την τροπολογία Αυγενάκη, που τους δίνει το δικαίωμα να αγωνιστούν ως το τέλος. Κάπως έτσι έκλεισε η συζήτηση, με την συμφωνία ότι πρέπει ΟΛΕΣ οι ομάδες να αγωνιστούν, να μην υπάρξουν αποκλεισμοί, τουλάχιστον αυτών που είναι εγγεγραμμένοι και αυτών που έχουν κάποια εκκρεμότητα (όπως τα 10 σωματεία του νησιού μας).

Μιλήσαμε με τον κ. Ι. Βλαχόπουλο για το θέμα των ομάδων του νησιού μας και μας είπε:

«Με την τροπολογία που είναι να περάσει από τη Βουλή, ΟΛΑ τα σωματεία της δύναμής μας θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, οπότε και θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Για το μέλλον και την επικείμενη νέα Γ.Σ. της ΕΠΟ μας τόνισε:

«Εμείς όπως και πολλές Ενώσεις υπηρετούμε το ποδόσφαιρο και θέλουμε να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και σκεφτόμαστε αυτή τη φορά να ψηφίσουμε την επανέναρξη. Υπάρχουν αντιδράσεις από Ενώσεις, π.χ. η Μακεδονία (Θεσσαλονίκη) έχει 200 ομάδες, πόσο να περιμένουν; Θεωρώ ότι αυτή τη φορά η απόφαση θα είναι διαφορετική, πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο».  

ΣΗΜ.: (Η συζήτηση με τον κ. Ι. Βλαχόπουλο έγινε πριν γίνει γνωστή η νέα παράταση που έδωσε ο Αυγενάκης)    

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια