Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προς νέα Γ.Σ. η ΕΠΟ στις 25/10 και αλλαγή κατεύθυνσης

ΜΗΤΡΩΟ/ΕΠΟ
13 Οκτωβρίου 2022 / 16:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Πάμε για αλλαγή σκηνικού στην ΕΠΟ σε ότι έχει σχέση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και οι εξελίξεις θα τρέξουν πριν το τέλος του μήνα. Υπάρχει μεγάλη δυσφορία από πολλές Ενώσεις που θέλουν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματά τους, αφού οι πιέσεις από τα σωματεία είναι πολλές.

ΑΘΗΝΑ. Πάμε για αλλαγή σκηνικού στην ΕΠΟ σε ότι έχει σχέση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και οι εξελίξεις θα τρέξουν πριν το τέλος του μήνα. Υπάρχει μεγάλη δυσφορία από πολλές Ενώσεις που θέλουν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματά τους, αφού οι πιέσεις από τα σωματεία είναι πολλές. Άλλωστε σε κάποιες από αυτές όλα τα σωματεία έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στις περισσότερες πάνω από το 90% των ομάδων. Εκτιμούν λοιπόν ότι δεν μπορεί να είναι δέσμιοι της μικρής μερίδας που δεν ήθελε ή δεν ήταν ικανή μετά από 3 σχεδόν χρόνια να εγγραφεί στο μητρώο.

Το θέμα καίει το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους του, με τον Αυγενάκη να δίνει παράταση ως 23/10 για εγγραφή και να αχρηστεύει πλέον κάθε λόγο αντίδρασης της Ομοσπονδίας η οποία βλέπει ότι τα σωματεία αρχίζουν να στρέφονται εναντίον της. Έτσι υπάρχει η σκέψη για άμεση σύγκληση νέας Γ.Σ. μια έκτακτης, που θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και θα κληθούν και πάλι οι Ενώσεις να ψηφίσουν για τα πρωταθλήματά τους.

Επίσημα δεν υπάρχει κάτι, οι πληροφορίες λένε ότι πιθανότερη ημερομηνία της Γ.Σ. να είναι η 25η Οκτωβρίου και σε αυτήν θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα ψηφιστεί επανεκκίνηση των Πρωταθλημάτων.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια