Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρελθόν από το Θιναλιακό ο Lucian Burdujan

ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
11 Οκτωβρίου 2022 / 16:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Lucian Burdujan είναι ο Ρουμάνος κεντρικός κυνηγός που τα τελευταία χρόνια συνέδεσε το όνομά του με τις επιτυχίες του Θιναλιακού.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Lucian Burdujan είναι ο Ρουμάνος κεντρικός κυνηγός που τα τελευταία χρόνια συνέδεσε το όνομά του με τις επιτυχίες του Θιναλιακού. Ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα στο τοπικό ποδόσφαιρο, με θητεία σε μεγάλες κατηγορίες της χώρας του, ήλθε για να βοηθήσει μια χρονιά την ομάδα της Αχαράβης να ανέβη στην Γ΄ Εθνική και έμεινε. Και έμεινε λόγο ποιότητας και χαρακτήρα, με φίλους και αντιπάλους να του βγάζουν το καπέλο.

Όμως όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και ο Ρουμάνος στράικερ επιστρέφει στη χώρα του, ολοκληρώνοντας ως ποδοσφαιριστής του Θιναλικού.

Με μια ομαδική αναμνηστική φωτογραφία στο γήπεδο της Κασσιόπης και μια ανακοίνωση ο Θιναλιακός αποχαιρέτησε τον σπουδαίο σκόρερ.      

Η ανακοίνωση

«Αποχαιρετούμε με συγκίνηση και σεβασμό έναν φίλο και ποδοσφαιριστή που πρόσφερε πολλά στον Θιναλιακό. Λούτσι (όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του) καλή επιστροφή στην πατρίδα και την οικογένεια σου. Μεγάλη τιμή για την ομάδα μας η παρουσία σου τα τελευταία χρόνια στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Ευχαριστούμε για τις όμορφες και επιτυχημένες στιγμές που μας χάρισες. Θα μείνεις πάντα στη μνήμη όλων μας, αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του Θιναλιακού».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια