Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με προπονητές Δαφνή και Γκόγκα η κωπηλασία του ΝΑΟΚ

ΝΑΟΚ – ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
07 Οκτωβρίου 2022 / 15:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλές είναι οι διακρίσεις που κατά καιρούς μας έχει προσφέρει η κωπηλασία του ΝΑΟΚ και συνεχίζει με πολύ αγάπη και μεράκι να δουλεύει για το σήμερα και το αύριο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλές είναι οι διακρίσεις που κατά καιρούς μας έχει προσφέρει η κωπηλασία του ΝΑΟΚ και συνεχίζει με πολύ αγάπη και μεράκι να δουλεύει για το σήμερα και το αύριο. Η διοίκηση ενημέρωσε ότι υπάρχουν αλλαγές πλέον στην δομή του τμήματος και με δυο νέους προπονητές και νέα φιλοσοφία. Μάλιστα υπάρχει πρόσκληση στα νέα παιδιά να πλαισιώσουν το τμήμα, ενώ λόγω των μαθημάτων κλπ των παιδιών το ωράριο γίνεται πιο ευέλικτο.

Η ανακοίνωση του ΝΑΟΚ

Το κωπηλατικό τμήμα του ΝΑΟΚ αλλάζει σελίδα και ανοίγει τις πύλες του στη νέα γενιά της Κερκυραϊκής κοινωνίας με νέα ανανεωμένη ομάδα προπονητών γεμάτη θετική ενέργεια και διάθεση για πολύ δουλειά. Ελάτε να μοιραστείτε μαζί μας τα μυστικά της κωπηλασίας σε ένα μαγικό τόπο όπως είναι η Κέρκυρα μας. Το τμήμα κωπηλασίας για νέους αθλητές από 10ετών και άνω θα είναι στελεχωμένο από έμπειρους προπονητές εθνικής ομάδας (Γκόγκας Αλέξανδρος )παγκόσμιους πρωταθλητές (Δαφνής Αλέξανδρος )και τον εργοφυσιολόγο διατροφολόγο Κεραμιδά Παναγιώτη. Το τμήμα θα έχει ευέλικτο ωράριο καθημερινά από τις 15:00 έως τις 18:00 για αθλητές όλων των κατηγοριών. Για τους καινούριους αθλητές υπάρχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδος. Για πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 6945100165 κος Αλαμάνος ή στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ καθημερινά 15:00-18:00.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια