Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΣ Θιναλιακός: «Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται»

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ
07 Οκτωβρίου 2022 / 15:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από 14 μήνες που ξηλώθηκε ο συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο της Αχαράβης και ποτέ δεν έγινε η αλλαγή του, αχτίδα φωτός φαίνεται στον ορίζοντας αφού ο αγώνας του Θιναλιακού, φαίνεται ότι θα δικαιωθεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από 14 μήνες που ξηλώθηκε ο συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο της Αχαράβης και ποτέ δεν έγινε η αλλαγή του, αχτίδα φωτός φαίνεται στον ορίζοντας αφού ο αγώνας του Θιναλιακού, φαίνεται ότι θα δικαιωθεί. Μπορεί να πάρει ακόμη λίγο χρόνο, αλλά η πρώτη κίνηση έγινε, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, αφού ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας θα αναλάβει να υλοποιήσει το έργο, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια.

Πότε θα γίνει αυτό κανείς δεν ξέρει, όμως η Δημοτική αρχή έβαλε πλάτη και άκουσε την κραυγή αγωνίας της ομάδας, για την απίστευτη ταλαιπωρία που περνάει. Υπάρχει μάλιστα και δεύτερο έργο, δεν σχετίζεται με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα,  που θα γίνει στο γήπεδο αυτό και είναι η τοποθέτηση ταρτάν.

 

Η ανακοίνωση του Θιναλιακού

 

Η Διοίκηση του ΑΣ Θιναλιακός με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει ότι επιτέλους οι κόποι όλων όσων έτρεξαν και πάσχισαν για την αποκατάσταση του τάπητα του Δημοτικού Γηπέδου Θιναλίων, έπιασαν τόπο. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας με θέμα την σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια για την υλοποίηση του έργου.

Σε αυτή την προσπάθεια, με συνεχόμενες επαφές, πιέσεις και διαμαρτυρίες στην ΠΙΝ, αξίζει να σημειωθεί ότι η Διοίκηση του ΑΣ Θιναλιακός και ιδιαιτέρως του προέδρου εισακουστήκαν.

Όσον αφορά το έργο καθ΄ αυτό έχει ως εξής:

Η προγραμματική σύμβαση υπογράφεται μεταξύ του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ως φορέας υλοποίησης και της ΠΙΝ ως φορέας χρηματοδότησης. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι ο Δήμος αναλαμβάνει την μελέτη, τον διαγωνισμό και την ανάθεση και η Περιφέρεια αναλαμβάνει με ίδιους πόρους της το κόστος 194.000,00 €."Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας για την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση που έδειξε έως τώρα και ευελπιστούμε στην άμεση υλοποίηση του πολυπόθητου έργου, ούτως ώστε να μην στερείται κανένα παιδί την άσκηση και τον αθλητισμό".

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια