Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

5 χρυσά και 3 αργυρά μετάλλια ο Αλκίνοος στα Γιάννενα

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ- ΑΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ
26 Σεπτεμβρίου 2022 / 16:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αλκίνοος συνεχίζει τον αγώνα του για να διατηρηθεί η άρση βαρών στο νησί μας και για να μεγαλώσει τις διακρίσεις του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αλκίνοος συνεχίζει τον αγώνα του για να διατηρηθεί η άρση βαρών στο νησί μας και για να μεγαλώσει τις διακρίσεις του. Η δουλειά του Ηρακλή Ροδίτη, του ανθρώπου που έφερε την άρση βαρών στο νησί μας και των συνεργατών του, αποδίδουν καρπούς και είναι χαρακτηριστικό ότι στους προκριματικούς αγώνες που έγιναν για συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι αθλητές και οι αθλήτριες του κατέκτησαν συνολικά 8 μετάλλια, πέντε χρυσά και τρία αργυρά.

 

Το δελτίο τύπου

Το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2022 διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο άρσης βαρών «Γ. Οικονόμου», στα Γιάννενα τα ανοικτά περιφερειακά πρωταθλήματα, ανδρών/νέων ανδρών και γυναικών/νέων γυναικών με σκοπό την πρόκριση στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο ΑΣ Αλκίνοος πιστός στο ραντεβού του συμμετείχε  ελπίζοντας με βάση τα Πανελλήνια όρια που θέτει η Ελληνική ομοσπονδία να αγωνιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές   του στα Πανελλήνια πρωταθλήματα που θα γίνουν στην Καβάλα 10 με 13 Νοεμβρίου.

Προκριματικά γυναικών/νέων γυναικών

Στα 49 kg   η Στεφανία Ασημοπούλου πήρε τη 2η θέση και στα δυο πρωταθλήματα, 2 Αργυρά μετάλλια με νέο ατομικό ρεκόρ.

Στα 71 kg η Ματίνα Γαρνέλη κατέλαβε την 1η θέση στο πρωτάθλημα γυναικών, Χρυσό μετάλλιο και την 2η θέση στο πρωτάθλημα νέων γυναικών, Αργυρό μετάλλιο.

Προκριματικά ανδρών/νέων ανδρών

Στα 73 kg   ο Γεράσιμος Φαναριώτης κετελαβε την 1η θέση Χρυσό μετάλλιο

Στα 89 kg  ο Άγγελος Κουλούρης κατέλαβε την 1η θέση Χρυσό μετάλλιο

Στα 109 kg  ο Νικηφόρος Γαρνέλης και στα δύο πρωταθλήματα κατέλαβε την 1η θέση, δύο Χρυσά μετάλλια

Περιμένοντας τα συνολικά αποτελέσματα από όλους τους Ομίλους ανά την Ελλάδα.

Ο ΑΣ Αλκίνοος ευχαριστεί όλους τους αθλητές του που συμμετείχαν στους αγώνες, τους γονείς των αθλητών που πάντα στέκονται δίπλα τους και τους στηρίζουν, τον Σπάρτακο Ιωαννίνων που μέσω του προέδρου του και προέδρου της Ε.Ο.Α.Β. κ. Αναστασίου Λάγκα και του προπονητή κ. Τριφύλλη Χρήστου, πάντα μας στηρίζουν και μας φιλοξενούν και τέλος τους χορηγούς μας Olive Fabrica, The Governor, Oxygen Plus, Αφοί Δαφνή

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια