Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χρυσό στην πυγμαχία ο Ε. Ντρεκάι σε διεθνές τουρνουά

ΠΥΓΜΑΧΙΑ – ΠΟ ΦΑΙΑΚΩΝ
19 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:40

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ. Ο εικοσάχρονος αθλητής του Πυγμαχικού Ομίλου Φαιάκων Εμιλιάνο Ντρεκάι, σε διεθνείς αγώνες που έγιναν στην Αιτωλοακαρνανία πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο,

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ. Ο εικοσάχρονος αθλητής του Πυγμαχικού Ομίλου Φαιάκων Εμιλιάνο Ντρεκάι, σε διεθνείς αγώνες που έγιναν στην Αιτωλοακαρνανία  πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας ακόμη μια φορά ότι το μέλλον του ανήκει και είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία του.

Ο αθλητής έχει προπονητή τον παλιό πυγμάχο Σπύρο Ρέτση, γνωστό και από την παρουσία του πολλά χρόνια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του νησιού και ο οποίος ήταν βέβαια στους αγώνες, που έγιναν παρουσία και του Ομοσπονδιακού προπονητή Α. Μικαλιάν.

Να σημειώσουμε ότι ο Εμιλιάνο είναι χρυσός Πανελληνιονίκης, ενώ έχει πάρει και άλλη μια φορά χρυσό μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά, δουλεύει πάρα πολύ στην προπόνηση με στόχο τη βελτίωσή του και την καθιέρωσή του στο χώρο της πυγμαχίας, όπως βέβαια και να παραμείνει μόνιμα στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος με τα χρώματα της οποίας έχει αγωνιστεί.