Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρόγραμμα των 11 ομάδων ανδρών της Κέρκυρας

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΕΣΚΑΒΔΕ
12 Σεπτεμβρίου 2022 / 16:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγιναν την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη, οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ, οι οποίες ενδιαφέρουν Τις Κερκυραϊκές ομάδες που μετέχουν σε Α΄ και Β΄ κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγιναν την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη, οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ, οι οποίες ενδιαφέρουν Τις Κερκυραϊκές ομάδες που μετέχουν σε Α΄ και Β΄ κατηγορία. Στην Α΄ κατηγορία οι ομάδες μας έχουν ενταχθεί στο Β΄ Όμιλο ο οποίος θα είναι ελλιπής  αφού αποτελείται από 9 ομάδες, πέντε από τις οποίες είναι Κερκυραϊκές, ενώ υπάρχουν τρεις από τα Γιάννενα και η Νικόπολη από την Πρέβεζα.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με τοπικό ντέρμπι, αφού την 1η αγωνιστική θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες του Κερκυραϊκού και της ΓΕ Κέρκυρας, μια ομάδας η οποία είχε ιδρυθεί από τον ΚΓΣ παλιότερα.

Το πρόγραμμα στην Α (1η αγωνιστική)

Ιόνιος – Θρύλος Ιωαννίνων

Λέων Κέρκυρας – Νικόπολη

ΑΣ Μολοσσών – Φαίακας

Κερκυραϊκός – ΓΕ Κέρκυρας

Ρεπό ΑΣ Αστράκα

Στη Β΄ κατηγορία η Κέρκυρα έχει δικό της όμιλο, είναι ο 3ος και συμμετέχουν έξι ομάδες, με τον Ποσειδώνα Παξών, να επιστρέφει στο πρωτάθλημα, μετά από ένα χρόνο αποχής. Το πρόγραμμα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος περιλαμβάνει τα ματς:

Κένταυροι – ΑΟ Αλυκών

ΝΑΟ Ναυσίθοος – Ι. Καποδίστριας

Πήγασος Ν. Κέρκυρας – Ποσειδών Παξών


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια