Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις 30 Σεπτέμβρη η έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ

ΕΠΟ – ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ.
09 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει η έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε, με το σκεπτικό ότι στην ημερήσια διάταξη δεν είχε περιληφθεί το θέμα συζήτησης για το Μητρώο,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει η έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ  που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε, με το σκεπτικό ότι στην ημερήσια διάταξη δεν είχε περιληφθεί το θέμα συζήτησης για το Μητρώο, ενώ ήδη είχαμε εξελίξεις με την τετραμερή συνάντηση (Αυγενάκη, ΕΠΟ, ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ) χωρίς όμως αποτέλεσμα και με τις συζητήσεις να είναι στο προσκήνιο να συνεχιστούν.

Επειδή οι φωνές είναι πολλές εναντίον της απόφασης Αυγενάκη και υπάρχει περίπτωση ακόμη και να αποφασίσουν οι ΕΠΣ την αναβολή των πρωταθλημάτων,  αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες, αναβλήθηκε η Γ.Σ., ορίστηκε να γίνει δυο εβδομάδες αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ στα θέματα συζήτησης μπήκε και αυτό του Μητρώου, όπως και το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την ΕΠΣ Πειραιά, η οποία με δημόσια ανακοίνωσή της, κατηγόρησε για πολλά την Ομοσπονδία η οποία θεωρεί ότι είναι άκρως προσβλητική.

Όλα αυτά δείχνουν μάχη ΕΠΟ από τη μια και από την άλλη Κυβέρνηση και ότι έχει σχέση «με Πειραιά» και ο καθένας καταλαβαίνει γιατί γίνονται.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 16ης Σεπτεμβρίου δεν θα διεξαχθεί λόγω αδυναμίας να παραβρεθούν σε αυτήν εκπρόσωποι των FIFA/UEFA. Συγκαλείται νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα.

- Οι αποφάσεις για τα θέματα του Μητρώου Ερασιτεχνικών Σωματείων και της υπόθεσης της ΕΠΣ Πειραιά, παραπέμπονται για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ης Σεπτεμβρίου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια