Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σ.Ε.Π.Κ.: Σχολή προπονητών Καλαθόσφαιρας

ΕΣΚΑΒΔΕ
08 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Μετά το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα το μπάσκετ και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολύ ψηλότερα από το αντίστοιχο του ποδοσφαίρου.

ΑΘΗΝΑ. Μετά το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα το μπάσκετ και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολύ ψηλότερα από το αντίστοιχο του ποδοσφαίρου. Η μεγάλη άνθιση στηρίζεται εκτός των άλλων και στους σπουδαίους Έλληνες προπονητές που έχει η χώρα (Μπαρτζώκας, Ιτούδης, Σφαιρόπουλος, Ζούρος, Γιατράς κλπ αυτή την εποχή).

Ο Σύνδεσμος των προπονητών δημιουργεί σχολή ώστε να έχουμε νέα φουρνιά και ενημερώνει τον τρόπο που πρέπει να υποβάλουν οι υποψήφιοι τα δικαιολογητικά τους. Στην Κέρκυρα με τις 12,13 ενεργές ομάδες και τις πολλές Ακαδημίες, ένας διπλωματούχος προπονητής είναι απαραίτητος και εκτιμούμε ότι θα υπάρχουν παλιοί αθλητές, οι νέοι που θα θέλουν να αποκτήσουν το δίπλωμα προπονητή στο μπάσκετ. Η ΕΣΚΑΒΔΕ στα  πρωταθλήματα της οποίας μετέχουν οι κερκυραϊκές ομάδες ενημέρωσε για τη σχολή.    

Η ανακοίνωση

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους υποψήφιους προπονητές πως η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων σπουδαστών για τη Σχολή Γ’ Επιπέδου είναι από την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Όλα τα δικαιολογητικά, μαζί με την σχετική αίτηση θα πρέπει να υποβληθούν εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει ή να συμπληρώνουν το 21ο έτος της ηλικίας τους, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στο site του ΣΕΠΚ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια