Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα Γιάννενα με ΠΑΟ Κουτσελίου ο Αστέρας Πετριτή

ΚΥΠΕΛΛΟ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
30 Αυγούστου 2022 / 16:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή για την 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδος θα παίξει το απόγευμα (17.30) στα Γιάννενα με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κουτσελίου, στο Ενωσιακό γήπεδο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή για την 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδος θα παίξει το απόγευμα (17.30) στα Γιάννενα με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κουτσελίου, στο Ενωσιακό γήπεδο. Η Κερκυραϊκή ομάδα, που δεν είχε δυνατότητα να κάνει φιλικά παιγνίδια ώστε να μονταριστεί καλύτερα, έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη πρόκριση, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα των Ιωαννίνων (ΕΠΣ Ηπείρου). Βέβαια το ματς είναι δύσκολο λόγω της ανετοιμότητας του Αστέρα ο οποίος συνεχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ του, με κάποιους από τους νέους παίκτες που ήλθαν να μην είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν.    

Να σημειώσουμε ότι στη φάση αυτή παίρνουν μέρος οι κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣΚ. Βέβαια ο ΠΑΟ Κουτσελίου δεν είναι Κυπελλούχος ΕΠΣΗ, αφού στον τελικό είχε χάσει 1-0 από τον ΠΑΣ Κράψης, αλλά πήρε τη θέση λόγω άρνησης συμμετοχής του αντιπάλου.

Ο Αστέρας στις δυο πρώτες φάσεις θα συμμετάσχει στο 2ο γκρουπ που διαμορφώθηκε με γεωγραφικά κριτήρια και οι αγώνες που θα γίνουν σε αυτόν είναι:   

2ο Γκρουπ πρόγραμμα

Ελασσόνα-Ατρόμητος Παλαμά

Βατανιακός-ΑΟ Υπάτου

ΠΟ Φήκης-Πύρασος Νέας Αγχιάλου

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης-Αναγέννηση Άρτας

ΠΑΟ Κουτσελίου-Αστέρας Πετρίτη

ΑΕ Νέας Σελεύκειας-Αστέρας Σταυρού

Εφ΄ όσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει στην 2η φάση,  μια από τις νικήτριες ομάδες του γκρουπ σε αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη 2022, με την ελπίδα ότι θα αγωνιστεί εντός έδρας αυτή τη φορά.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια